.

.

NYKK Украса на Работния плот Статуя на Коза от Черно Дърво Зодиакальная Овца Украса Дърворезба, Скулптура Овце Фигурка на Животно Занаяти Декор за Дома, Хол Статуетк?

NYKK Украса на Работния плот Статуя на Коза от Черно Дърво Зодиакальная Овца Украса Дърворезба, Скулптура Овце Фигурка на Животно

BGN 13.00
Продукти

Елегантно бижу, което отрежда на дома си атмосфера на изкуствотоИдеален подарък за всеки повод.Статуята мощно стои коза има постоянна основа, вие не трябва да се страхуват, че тя ще падне.Статуетка от естествен черен на дървото е естествен ретро цвят, класически и двигател.В устата си при овцете е част от парите, което означава, че донесе богатство и късмет.Процесът на ръчно изработени изрезки придава на общата линия на мускулите на завършеност, прави подробности направени ръчно и деликатни.Елегантно бижу, което отрежда на дома си атмосфера на изкуството.Идеален подарък за всеки повод.Статуята мощно стои коза има постоянна основа, вие не трябва да се страхуват, че тя ще падне.Статуетка от естествен черен на дървото е естествен ретро цвят, класически и двигател.В устата си при овцете е част от парите, което означава, че донесе богатство и късмет.Процесът на ръчно изработени изрезки придава на общата линия на мускулите на завършеност, прави подробности направени ръчно и деликатни.Подходящ за дома (хол, кабинет, спалня), кола, кабинет, магазин, офис, хотел, ресторант, бар и т. Име на продукта : украса за овце с дърворезба по деревуматериал : ЭбониЙразмер изделия : 15*8*16 Смприменяемые случаи : къща, офиспромпт : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. Снимки на стоките не се включват други стоки, с изключение на скулптури на овце. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Заради някои грешки при ръчно измерване, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.

R

Продукти в категория