.

.

DKARDU Скоба тип Крокодил 75 БР. Скоба за електрическо изпитване на кабели, Метални Щипки тип Крокодил Гнездо на Батерията за свързване на електрически Тест на веригат?

DKARDU Скоба тип Крокодил 75 БР. Скоба за електрическо изпитване на кабели, Метални Щипки тип Крокодил Гнездо на Батерията за

BGN 1.33
Продукти

✅[Бързо свързване] : Свързване на веригата се извършва клещи, която напълно елиминира явление щети, причинени от запояване на електрическото оборудване или на печатни платкиБързо свързване, за бързо изключване. ✅ [Висококачествен материал] : Всички щипки тип "крокодил", изработени от висококачествен метален материал с добра электропроводностью и никелиран повърхността, опашката захващане тип "крокодил" може не само обжимать кабел, но и припаивать кабел, никелирование улеснява спойка. ✅[Конструкция за сигурност] : обвивка от изолиращ PVC-материал и дава възможност за избягване на къси съединения.Боядисана изолирующая обвивка щипки тип "крокодил" позволява бързо да се идентифицират връзка.Например при свързване на верига червена обвивка и черна обвивка позволяват бързо да се различи положителен и отрицателен стълбове източник на захранване. ✅[Се използва Широко] : основно се използва за свързване на веригата и електрическо изпитване; ще бъде най-разумен избор за инженери-електротехници и любителите на електрически работи. ✅ [Съдържанието на опаковката] : 25 бр скоба от крокодилска кожа samall; 25 бр средната скоба от крокодилска кожа; 25 piece голяма скоба от крокодилска кожа. (Общо има 3 размера скоби от кожа на алигатор, в 5 цвята на всеки размер и по 5 от всеки цвят). ✅[Бързо свързване] : Свързване на веригата се извършва клещи, която напълно елиминира явление щети, причинени от запояване на електрическото оборудване или на печатни платки.Бързо свързване, за бързо изключване. ✅ [Висококачествен материал] : Всички щипки тип "крокодил", изработени от висококачествен метален материал с добра электропроводностью и никелиран повърхността, опашката захващане тип "крокодил" може не само обжимать кабел, но и припаивать кабел, никелирование улеснява спойка. ✅[Конструкция за сигурност] : обвивка от изолиращ PVC-материал и дава възможност за избягване на къси съединения.Боядисана изолирующая обвивка щипки тип "крокодил" позволява бързо да се идентифицират връзка.Например при свързване на верига червена обвивка и черна обвивка позволяват бързо да се различи положителен и отрицателен стълбове източник на захранване. ✅[Се използва Широко] : основно се използва за свързване на веригата и електрическо изпитване; ще бъде най-разумен избор за инженери-електротехници и любителите на електрически работи.

R

Продукти в категория