.

.

ROSAB Набор от четки за рисуване от 6 Професионални найлонови четки за рисуване, акварел, четки за рисуване с маслени бои, чудесно за деца, ученици и художници (жълт)

ROSAB Набор от четки за рисуване от 6 Професионални найлонови четки за рисуване, акварел, четки за рисуване с маслени бои, чудесно за

BGN 1.33
Продукти

Универсални маслени бои четкиЧетки от найлон, четина, гъби и камилска вълна.Дървени дръжки с различни размери.Идеален за всички среди.Безопасна за използване в образователни цели.Универсални маслени бои четки.Четки от найлон, четина, гъби и камилска вълна.Дървени дръжки с различни размери.Идеален за всички среди.Безопасна за използване в образователни цели.Защо да изберете нашият набор от четки за рисуване : 1. Ние сме внесли не линяющие найлонови четината на видния качество от Япония, производител на най-добрите мрежести плавниците в света. и те са били тествани, за да се гарантира, че всеки детайл отговаря на нашите най-високите стандарти. Двойна гофрирани алуминиеви накрайници без ръжда служат по-дълго. Използвана уникалната формула на лепилото представлява една изключителна семейна смес, напълно да се освободим от токсините и мирис. Дървени дръжки с гладко покритие, ергономичен дизайн, идеално подходящи за по-голям контрол върху малки детайли. Лесен за експлоатация, здрав синтетичен найлон запазва формата си дори и след многократно използване, остава невредим и не пада.Съдържание на пакета : Набор от четки за рисуване Прилагането на продукта : 1 Акрил, акварел, эмалевая, двигателят е с мазителна, винил, гваш, смешиваемая с вода маслена живопис 2 Керамични модели, кукла, самолети, бойни чукове 40 K, боя Numbe, миниатюри, занаяти, камък, кожа, гипсова живопис 3 Рисувани лица, нийл-арт, боди-арт Лесна поддръжка : Измийте ги под топла вода, за да измие боята, и с пръсти внимателно придайте форма волоскам четка.Трябва да ги пуснете във водата след употреба, в противен случай, те zastynut.Определено никога не ги оставяйте дълго време във вода.След измиване с четка ще се развесели в желаната посока и ще я проветриться.

R

Продукти в категория