.

.

Мат Течен руж, Мек Кремав Руж за лице, Грим за бузите, очите, устните, Супер Естествено Матово покритие, Устойчив Хидратиращ Оттенък на кожата, Руж за грим - Без жесто?

Мат Течен руж, Мек Кремав Руж за лице, Грим за бузите, очите, устните, Супер Естествено Матово покритие, Устойчив Хидратиращ Оттенък на кожата,

BGN 2.80
Продукти

?【РОСИСТЫЕ ТЕЧЕН РУЖ】Течен руж имат кадифена матирано покритие, но съвсем не се изсушава, а хидратиращ формула позволява им е приятно да се плъзга по лицето и са си върху кожатаНие ви предлагаме да изберете един от 4 цвята, които могат да се поберат повечето стилове на грим.Подходящ за повечето цветове и типове кожа, мазна или суха.Изберете вашия любим човек веднага!. ?【КОПРИНЕНА КРЕМ ТЕКСТУРА】Сметана течен руж за грим идват с лека формула lightweihgt.Лесно се отмиват, е с висока пигментация, естествен цвят и устойчив блясък.Създаваме за вас естествен и чаровен грим.Изработен е от естествена безвредной формула, която също може да се използва за чувствителна кожа. ?【ТЕЧЕН РУЖ 3 В 1】Руж за грим blush може да се използва не само като руж за бузите, но и като червило и сенки за очи, лесно създаване на лек грим, с една и съща атмосфера цветова система и като придава блясък на устните и бузите. ?【ЛЕСНО се НАНАСЯ】 Нанасяйте след тонален крем и преди разрыхлением на прах, за да се придаде естествения вид.Използвайте вградена специална дюза-четката, за да нанесете с леки движения, и леко докоснете, за да те разкриха, в зависимост от температурата на пръстите си.Или добавете малко количество от яйчен крем /спонжа за грим, за да се създаде по-многопластови ефект на грим. ?【Хубав подарък】 Компактни и удобни в переноске, тези руж за лице са подходящи като подарък за рожден ден, ден на благодарността, Хелоуин, женски ден, Коледа, ден на майката, ден на св. Валентин, за приятел, майка си, жена или приятелка, които те харесват.

R

Продукти в категория