.

.

12 Бр. Стъклени Магнити за Хладилник, Магнити за офис дъски с Мрамор Цветен Модел, Магнити за сухо Изтриване, Магнити за Календарни карти, 30 мм (1,18)

12 Бр. Стъклени Магнити за Хладилник, Магнити за офис дъски с Мрамор Цветен Модел, Магнити за сухо Изтриване, Магнити за Календарни

BGN 0.33
Продукти

БЕЗОПАСЕН МАТЕРИАЛ - стъкло, PVC и магнит, здрав и устойчив, екологично чистПратката включва - 12 бр. мраморни магнити с цветно изображение.Размер : 1,18 х 1,18 инча (30 х 30 мм).ПРИЛАГАНЕТО на Магнити могат да се използват като магнити за хладилник, офис магнити, магнити за календар, магнити за бяла дъска.Той не е подходящ за стъкло, пластмаса, цимент и други предмети.Перфектния подарък - Отлично подходящ за декорация на дома и офиса, демонстрации на пазара, подарък за рожден ден, Коледа.УСЛУГАТА - може да е своевременно да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми по време на получаване на продукта и използване, и ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблемите си.БЕЗОПАСЕН МАТЕРИАЛ - стъкло, PVC и магнит, здрав и устойчив, екологично чист.Пратката включва - 12 бр. мраморни магнити с цветно изображение.Размер : 1,18 х 1,18 инча (30 х 30 мм).ПРИЛАГАНЕТО на Магнити могат да се използват като магнити за хладилник, офис магнити, магнити за календар, магнити за бяла дъска.Той не е подходящ за стъкло, пластмаса, цимент и други предмети.Перфектния подарък - Отлично подходящ за декорация на дома и офиса, демонстрации на пазара, подарък за рожден ден, Коледа.Рум-Можете да се свържете с нас на време, ако имате някакви проблеми по време на получаване на стоката и използване, и ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблемите си. Размери (Д * Ш) : 31,18x1,18 инча (30х30 мм) на Помещение включва : 12 бр мраморни магнити с цветно изображение Забележка : 1. Възможни са отклонения от 0,1 см-0.5 см (0,04"-0,2") се дължи на ръчно измерване. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. Моля, първо се свържете с нас, когато имате някакви проблеми, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване и ще решим проблема възможно най-скоро.Много ви благодаря.

R

Продукти в категория