.

.

Veemoon 30 Бр Прозрачен Протектор на Ъгъла на Масата PVC Възглавница За Ъгъла на Масата Кутията За Ъгъла на Масата Сферична Защита на Ъгъла на Масата Ъглова Тампон За Мас?

Veemoon 30 Бр Прозрачен Протектор на Ъгъла на Масата PVC Възглавница За Ъгъла на Масата Кутията За Ъгъла на Масата Сферична Защита на Ъгъла

BGN 3.00
Продукти

ЗАЩИТНИ ОГРАДИ за ЪГЛИТЕ на МАСАТА - може да го прикачите към ъглите или с помощта на включените двустранна самозалепваща лентаЪГЛОВА ВЪЗГЛАВНИЦА от PVC Изработени от PVC материал и се извършва в формата на топка, което намалява вероятността от сблъсък.ПРОЗРАЧНО защитно фолио за ЪГЪЛ на МАСАТА - предпазва от драскотини и осигурява приятно усещане при допир и използване.ЪГЛОВА ВЪЗГЛАВНИЦА за маса от PVC - да предпазят детето си от случайни удари и тежки наранявания, когато той се учи да ходи.КАПАЧКА за ЪГЪЛ на МАСАТА - подходящ за ъгъла на ножа или на повърхността на вашите мебели, стени, карабина, домакински уреди.ЗАЩИТНИ ОГРАДИ за ЪГЛИТЕ на МАСАТА - може да го прикачите към ъглите или с помощта на включените двустранна самозалепваща лента.ЪГЛОВА ВЪЗГЛАВНИЦА от PVC Изработени от PVC материал и се извършва в формата на топка, което намалява вероятността от сблъсък.ПРОЗРАЧНО защитно фолио за ЪГЪЛ на МАСАТА - предпазва от драскотини и осигурява приятно усещане при допир и използване.ЪГЛОВА ВЪЗГЛАВНИЦА за маса от PVC - да предпазят детето си от случайни удари и тежки наранявания, когато той се учи да ходи.Капак за ъгъл на масата-Подходящ за ъгъл, шарп или на повърхността на вашите мебели, стени, карабина, домакински уреди,. Комплектът включва 30 x защита за ъгъла на масата, Особености -Материал : защита за ъгъла на масата от PVC. - Размер : 3 x 3 x 2 cm прозрачно защитно фолио за ъгъла на масата. - Цвят : прозрачно - Подходящ за ъглов покриване на масата, шарп или на повърхността на вашите мебели, стени, карабина, домакински уреди и т., Ъглова възглавница за маса от PVC Изработени от PVC материал и се извършва в формата на топка, което намалява ъглов удар възглавници от PVC, когато се сблъскат. - Защита от надраскване и добро усещане за допир и употреба. - Можете да го прикачите към ъглите или с помощта на включените двустранна самозалепваща лента. - Защитете вашето дете от случайни удари и тежки наранявания, когато той се учи да ходи.Описание на продукта Детски кът накладки Продукт представлява набор от защитни възглавници за защита от сблъсък на ъгъла на детската масичка, изработени от трайно PVC. облицовка на ъглите на масата Му може да се приложи към ъглите на вашата маса, нощни шкафчета, стени и кабинет с помощта на включените двустранно тиксо за защита на тялото си и на децата от болезнени удари.

R

Продукти в категория