.

.

Украса за Хелоуин Врата Венец От Кенди Царевица, Един Знак, Начален Знак за Трик-Или-Лечение на Хелоуин, Дървени Стенни Подвесная Закачалка за интериор, декорация з?

Украса за Хелоуин Врата Венец От Кенди Царевица, Един Знак, Начален Знак за Трик-Или-Лечение на Хелоуин, Дървени Стенни Подвесная

BGN 3.33
Продукти

?【Подвесная задвижваната от кенди царевица на Хелоуин】 Тази дървена табела за Хелоуин, изработени във формата на кенди царевица, украсена с хубави смайликом, шапка на вещица и слоган - "сладки", а ярък цветен дизайн ще предизвика ентусиазъм и радост за вашите гости ?【В чантата си или живота на】 Декорирайте вратата или на парти за Хелоуин тази атрактивна табела.Очаквайте, че децата ще дойдат выпрашивать имате бонбони.Класически графичен украса врати за равенство на Хелоуин никога не излиза от мода и можете да го използвате всеки Хелоуин. ?【Висококачествени материали】 Нашите дървени плакети от царевица на Хелоуин са изработени от висококачествена масивна дървесина, която е по-стегната и издръжливи в сравнение с други материали, не избледняват от дъжд или слънчева светлина и да не е издухан от вятъра, както и други леки материали, така че можете да ги използвате в продължение на дълго време.Той е с размери 18 см височина и 12 см в ширина и е подходящ за повечето врати или стени. ?【Празнична украса】 Декорация на стените на Хелоуин може да се прилага в много от често срещаните сценарии, като например парти, входна врата, прозорци, тераси, вътрешни дворове, градини, офиси, спални, кухни, стените в хола, декоративни шкафове над шкафове и т. ?【Идеални подаръци】Етикет за окачване на дървени врати на Хелоуин е подходящ като подарък за Хелоуин на вашето семейство, приятели, колеги, съседи, etc.to пожелавам ви щастливо прекарване на Хелоуин. ?【Подвесная задвижваната от кенди царевица на Хелоуин】 Тази дървена табела за Хелоуин, изработени във формата на кенди царевица, украсена с хубави смайликом, шапка на вещица и слоган - "сладки", а ярък цветен дизайн ще предизвика ентусиазъм и радост за вашите гости. ?【В чантата си или живота на】 Декорирайте вратата или на парти за Хелоуин тази атрактивна табела.Очаквайте, че децата ще дойдат выпрашивать имате бонбони.Класически графичен украса врати за равенство на Хелоуин никога не излиза от мода и можете да го използвате всеки Хелоуин. ?【Висококачествени материали】 Нашите дървени плакети от царевица на Хелоуин са изработени от висококачествена масивна дървесина, която е по-стегната и издръжливи в сравнение с други материали, не избледняват от дъжд или слънчева светлина и да не е издухан от вятъра, както и други леки материали, така че можете да ги използвате в продължение на дълго време.

R

Продукти в категория