.

.

6 Комплекти Химикалки и помпи за спортни топки, 30 бр. Химикалки и игли за въздушна помпа + Помпа с 6 Дюзи + 6 бр. Удлинительный Маркуч, Баскетбол помпа, Футболен помпа, К?

6 Комплекти Химикалки и помпи за спортни топки, 30 бр. Химикалки и игли за въздушна помпа + Помпа с 6 Дюзи + 6 бр. Удлинительный Маркуч,

BGN 1.67
Продукти

Екологичен материал : 7,9-инчов надуваем въздушна помпа е изработена от 100% екологично чист полипропилен материал, който е лек, преносим и идеално се вписва във вашата спортна чантаВъншен размер 11 см улеснява задържане на помпата и скоростта на транспортиране на въздух.Няколко съвета : При използване на наредба помпа за спортни топки, моля, свържете удлинительный маркуч, за да се избегне счупване или огъване въздушна игла за топки.А иглата наредба помпа могат да се изпомпват под различни ъгли след свързването на удлинительного маркуч ръчни помпи.Комплект помпа за балони : Тази помпа за спортни топки включва 6 ръчни лагери на помпи за надувания (3 червени и 3 сини), 6 сменяеми гумени маркучи, 6 пластмасови дюзи, 30 метални игли.Многофункционалност : Тази помпа за надувания балони и лесен за работа, се надува за баскетбол, футболна топка, футбол, волейбол, топки за йога, пръстени за плуване, надуваеми играчки за басейна и така нататък.Предмети от първа необходимост за фестивала : Този ръчна помпа за балони са идеални за помпа за балони за деня на Свети Валентин, помпа за балони за рождения ден, въздушна помпа за парти, помпа за детски надуваеми играчки и помпа за спортни топки.И тази помпа за топки и е подходящ за спортни игри с топка, като на Super Bowl.Този сферичен помпа с игли е изработена от 100% полипропиленови материали.А 7,9-инчов помпа за футболни топки и лесен за переноске, който може да помпане на спортни топки или други надуваеми изделия по всяко време и на всяко място.Игла за лагери на помпи лесно да се съборят или да се огъват, така че в комплекта са включени 30 бр. игли, които е удобно да се използва за упражнения с шариковым помпа за нас.Инструкции за спортни топки : Не се препоръчва да се използва директно, така както игла лесно ще се счупи или согнется, се препоръчва използването на връзка с маркуч, иглата може да се изпомпват под различни ъгли и тя никога няма да наруши или не погнется.Инструкции за балони : можете да използвате ръчна помпа за директно включване на дюзата, след това се хване за дръжката и дърпа и вдавливать, че въздухът удари топката. Помпи за футболни топки. игли за химикалки и помпи. Дюзи въздушна помпа.

R

Продукти в категория