.

.

[1 КОМПЛЕКТ от 5 броя] Защитно фолио за дисплея на Galaxy Z Flip 4, с външна + вътрешна мека филм + Делото Гъвкав Защитен слой е от TPU, HD Напълно Покрита, без мехурчета Гидрогел?

[1 КОМПЛЕКТ от 5 броя] Защитно фолио за дисплея на Galaxy Z Flip 4, с външна + вътрешна мека филм + Делото Гъвкав Защитен слой е от TPU,

BGN 2.67
Продукти

【1 Комплект от 5 протектори Galaxy Z Flip 4】 е разработен Специално за Samsung Galaxy Z Flip 4, включително 1 предния защитен филм, 3 външни защитни фолиа и 1 страничната лента 【С висока разделителна способност и чувствителност към прикосновениям】 Защитно фолио за дисплея на Galaxy Z Flip 4 е коефициентът на пропускливост на светлина 99,99%, а высокопрозрачная защитно фолио осигурява ярки и цветни качеството на изображението, е запазване на първоначалната резолюция на екрана.Ултра тънък дизайн идеално се повтаря контурите на вашето устройство, на допир той е гладка като коприна, и по време на употреба изглежда и се усеща като липса на защитен филм. 【Устойчивост на масла и надраскване】 Гъвкаво защитно фолио за дисплея на Galaxy Z Flip 4 покрита с олеофобным слой, който е устойчив на масла и вода и предпазва вашия телефон от пръстови отпечатъци, пот и мазнини.Междувременно, защитно фолио за екрана на Galaxy Z Flip 4 е изработена от материал TPU с високо устойчив на надраскване. 【Пълно покритие и без мехурчета】 Защитно фолио Galaxy z Flip 4 е специално разработен за екрана на целия корпус, предоставяне на точна приятелка и перфектно кацане, осигурявайки пълно покритие на защита от огъване до огъване по цялата повърхност на допир на екрана на Galaxy Z Flip4. Благодарение на използването на гъвкав материал TPU малки драскотини и мехурчета въздух автоматично се елиминират в рамките на 24 часа. 【Проста конструкция инсталация】 Иновативна три пъти структура, премахване на прах и правилно выровняйте преди действително да свалям мека фолио и поставете в правилната позиция, за да се гарантира най-лесна и бърза инсталация без мехурчета.Защо да изберете нашите защитни фолиа за вашия Samsung Galaxy Z Flip 4? Гидрогелевая филм - това е един вид мека фолио, изработени от материали TPU с клетъчна структура и сверхпрочностью.Той има отличен прозорец дисплей, висока чувствителност и комфортно усещане за докосване.Олеофобное покритие Слой с покритие A. F (Anti-Fingerprint) за защита от петна и отпечатъци от пръсти.Защитно фолио Ultra HD Яснота Galaxy Z Fold 4 има светопропусканием 99,99%, са запазване на изходна резолюция на изображението на екрана.

R

Продукти в категория