.

.

Закрываемые пакети Bageezz за търговия на дребно на опаковката (100 броя, 3,5 грама) | Термосвариваемые пакети за малкия бизнес, Вендинга | Закрываемые на ципа опаковки за ?

Закрываемые пакети Bageezz за търговия на дребно на опаковката (100 броя, 3,5 грама) | Термосвариваемые пакети за малкия бизнес,

BGN 1.00
Продукти

✔️ Е ЗАПЕЧАТАН – каквото и да решите да сложите в тези пакети ще бъдат затворени от външния святНезависимо дали бонбони, бисквити или хранителни продукти, тяхното съдържание е безопасно.Само не забравяйте да избършете старателно външната повърхност след запечатване!. ✔️ ЗАПАЗВА СВЕЖЕСТТА – Нищо не е толкова запазва свежестта на хранителни продукти и бързо развалящи се продукти като затваряне на торбички.Нашите чанти ефективно предпазват от светлина, влага и насекоми.Те създават добър кислороден бариера, която позволява изтриване на кислород и удължава срока на годност на храни и други бързо развалящи се продукти. ✔️ ОТЛИЧЕН ИМИДЖ ЗА ВАШИЯ ПРОДУКТ – Много малки фирми използват нашите торбички за опаковане на своите продукти.Те са напълно подходящи по размер за бонбони, търговски машини и приспособления, както ги професионален външен вид не е достъпен от други пакети.За вашето лого и етикети е предвидено достатъчно място. ✔️ ИДЕАЛНА ЗА ПОДАРЪК – нашите пакети от mylar тегло от 3,5 грама са вътрешни размери 4 x 6 инча.Това е идеалният размер за подаръци за коледа, подаръци за клиенти и томболи с подаръци. ✔️ УНИКАЛЕН ДИЗАЙН – Голямата част от други пакети за продажба на дребно опаковки са скучни и однотонны.Но само не Багизз!Нашите чанти са различни ярък, колоритен дизайн, който никъде другаде няма да намерите.Не поставяйте продуктите си в скучни опаковки.Сложете ги в пакетчета!. ✔️ Е ЗАПЕЧАТАНА – всичко, което решите да сложите в тези пакетчета, ще бъдат затворени от външния свят.Независимо дали бонбони, бисквити или хранителни продукти, тяхното съдържание е безопасно.Само не забравяйте да избършете старателно външната повърхност след запечатване!. ✔️ ЗАПАЗВА СВЕЖЕСТТА – Нищо не е толкова запазва свежестта на хранителни продукти и бързо развалящи се продукти като затваряне на торбички.Нашите чанти ефективно предпазват от светлина, влага и насекоми.Те създават добър кислороден бариера, която позволява изтриване на кислород и удължава срока на годност на храни и други бързо развалящи се продукти. ✔️ ОТЛИЧЕН ИМИДЖ ЗА ВАШИЯ ПРОДУКТ – Много малки фирми използват нашите торбички за опаковане на своите продукти.Те са напълно подходящи по размер за бонбони, търговски машини и приспособления, както ги професионален външен вид не е достъпен от други пакети.

R

Продукти в категория