.

.

50 бр. Сладки Кавайные Етикети SsanRrio Kuro mi Me lody Cinnamo на ролки за Куфара, Скейтборд, ски Багажник, Лаптоп, Бутилки за Вода, за Кола, Юноши, Момчета, Момичета, Стикер, Стикер ?

50 бр. Сладки Кавайные Етикети SsanRrio Kuro mi Me lody Cinnamo на ролки за Куфара, Скейтборд, ски Багажник, Лаптоп, Бутилки

BGN 3.16
Продукти

? Набор от стикери с красиви мультяшными герои – Размер : 1,2 - 3 Идеален за декорация на лаптопи, трекпадов, клавиатури, раници, скейтбордов, багаж, бутилки с вода, албуми, албуми огледала, тетрадки книги, списания, превозни средства, брони, велосипеди, спални, пътни чанти, мотоциклети, сноуборд.Не се колебайте да персонализирате вашите неща по ваш вкус, като придава блясък на вашата индивидуалност. ? ВИСОКО качество – на Всички наши стикери за лаптопи са изработени от висококачествен винил PVC.Той е водоустойчив и е защитена от слънцето.Цвят почти не избледняват, просто трябва да използвате въображението си и да създават работа с нашите винил стикери с графити. ? ПОДАРЪК–ИЗНЕНАДА - Нашият асортимент от стикери с графити - това е вашият правилен избор при избора на подарък за приятелите си, децата си.Тези творчески ленти ще станат най-добрият подарък за създаване на прохлада в стаята или за украса със собствените си ръце. ✨ Гаранция за високо качество - ние 100% гарантираме, че ще сте напълно доволни от своя продукт.Ние си сътрудничим с FBA, за да ви осигури най-високо качество. ? КАК да ИЗПОЛЗВАТЕ : Вземи си етикети, почистете повърхността, наклейте стикер, след това използвайте въображението си за създаване на работа точно сега. ? Набор от стикери с красиви мультяшными герои – Размер : 1,2 - 3. Идеален за декорация на лаптопи, трекпадов, клавиатури, раници, скейтбордов, багаж, бутилки с вода, албуми, албуми огледала, тетрадки книги, списания, превозни средства, брони, велосипеди, спални, пътни чанти, мотоциклети, сноуборд.Не се колебайте да персонализирате вашите неща по ваш вкус, като придава блясък на вашата индивидуалност. ? ВИСОКО качество – на Всички наши стикери за лаптопи са изработени от висококачествен винил PVC.Той е водоустойчив и е защитена от слънцето.Цвят почти не избледняват, просто трябва да използвате въображението си и да създават работа с нашите винил стикери с графити. ? ПОДАРЪК–ИЗНЕНАДА - Нашият асортимент от стикери с графити - това е вашият правилен избор при избора на подарък за приятелите си, децата си.Тези творчески ленти ще станат най-добрият подарък за създаване на прохлада в стаята или за украса със собствените си ръце. ✨ Гаранция за високо качество - ние 100% гарантираме, че ще сте напълно доволни от своя продукт.Ние си сътрудничим с FBA, за да ви осигури най-високо качество. ? КАК да ИЗПОЛЗВАТЕ : Вземи си етикети, почистете повърхността, наклейте стикер, след това използвайте въображението си за създаване на работа точно сега.

R

Продукти в категория