.

.

2 Бр. Клещи за Усукване на тел Сигурността на самолета Инструменти Клещи за Усукване на тел 9 Инча 6 Инча Заключване Твистер Клещи за Усукване на Тел Сигурност за Ави?

2 Бр. Клещи за Усукване на тел Сигурността на самолета Инструменти Клещи за Усукване на тел 9 Инча 6 Инча Заключване Твистер Клещи за Усукване

BGN 1.33
Продукти

Комплексно използване : безопасни клещи за усукване на проводници може да работи като ножица за тел, ножица за предене и клещи - инструменти 3 в 1, предназначени за авиационни, автомобилни, промишлени и други приложенияНадеждни материали : телени клещи lock twister термообработаны чукане от високо стомана, здрави и дълготрайни, което осигурява продължителна употреба и може да донесе много удобство в работата си.Добра производителност : клещи за усукване на тел, за да се гарантира сигурността на самолета са удобни за застраховка на винтове, предотвратява разхлабване и загуба на винтове, съвместими с кабели, с диаметър от 0,3 до 0,7 мм. Лесна употреба : клещи за усукване на проводници могат да осигурят по-лесен и бърз начин за улавяне, къдрене и подстригване, просто дръжте тел и дръпнете дръжката и клещи могат завъртете до няколко жици, спестявайки си време на работа.Съдържание на опаковката : вие ще получите 2 филийки клещи за усукване на защитни проводници, една дължина от 6 сантиметра, а друг -9 инча, различни размери могат да отговарят на вашите различни битови нужди, ще ви помогнат бързо и последователно изпълнение на надеждна сигурна проводници (заключване на кабели).

R

Продукти в категория