.

.

DYLIVeS, 100 Опаковки, Абитуриентски Капачка, Хартиени Кърпи За Гостите, Салфетки, Поздравителна парти за студентите, Еднократни Кърпи за ръце, Салфетки за Обяд, Вечеря, ?

DYLIVeS, 100 Опаковки, Абитуриентски Капачка, Хартиени Кърпи За Гостите, Салфетки, Поздравителна парти за студентите, Еднократни Кърпи

BGN 8.02
Продукти

?【Опаковка】 : почистващи кърпички за коктейли, напитки, леки ястия или десерти, на 100 порции за бала, 3 слойПрозрачен, красив и елегантен дизайн.Размер : 8 "x 4,4" (в сгънат вид), 16 "x 13,2" (в развернутом). ?【БАЛА капачка】 : Кърпички изпълнени с елементи на бала капачка.Като подарък за бала нощ те са много подходящи за празници или абитуриентски партита, символичен текст на бала, за да отбележи най-щастливите моменти в деня на купоните и създаване елегантна атмосфера на бала. ?【Високо качество и безопасност на】 : Кърпички са меки, абсорбиращи влагата, им е лесно да се скъса, те са безвредни за околната среда, не съдържат бисфенол А, не е токсичен.Съхранявайте на масата чисти и не оставя петна от разлята храна, мляко, сок, напитки или вино. ?【Идеален за абитуриентски】 : Кърпички за бала са идеални за абитуриентски партита и идеално се съчетават с останалите вашите бижута.Чудесно допълнение, което ще ви помогне да планирате своя прекрасен ден. ?【За ЕДНОКРАТНА употреба И УДОБНИ : 】 : почистващи кърпички идеално се съчетават с останалите вашите бижута.Чудесно допълнение, което ще ви помогне да планирате своя прекрасен ден.Това може да ви спести време, което премахва необходимостта от машинно тъкани кърпи.

R

Продукти в категория