.

.

Сгъваем Над Вратите, Куки, Сверхпрочный Над Вратата Кука за дрехи, закачалки Над Врата, Закачалка за кърпи, Държач за козината На Врата, Куки за окачване на дрехи, Къ?

Сгъваем Над Вратите, Куки, Сверхпрочный Над Вратата Кука за дрехи, закачалки Над Врата, Закачалка за кърпи, Държач за козината На Врата,

BGN 11.33
Продукти

♥ 【Забележка 】 : Нашите куки за закачалки над вратата са подходящи за повечето врати с ширина до 1,75 инчаМоля, внимателно измерва се размера на вашата врата, преди да купите. ♥【Здрав и издръжлив】 : куки за закачалки над вратата са изработени от висококачествени метали.Сгъваема конструкция, лесно подвешивается и се съхранява, идеално място за окачване на дрехи, шапки, ключодържатели, кърпи, чанти, колани, портмонета, халати, шалове и т. ♥【Защита от надраскване и бесшумность】 : Задната част на отвора на куката е снабдена порести уплътнения, която ефективно предотвратява появата на драскотини и не създава шум при отваряне или затваряне на врати. ♥ 【Лесна инсталация】 : не е нужно нищо да се използва, просто разогните дръжки отвора на куката и дръж го на входната врата, вратата на банята, гараж, тоалетна, хол, спалня, офис или кухня. ♥ 【Покупка без проблеми】 : Моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ако имате някакви проблеми с качеството или използване. и вие ще получите решение в рамките на 12 часа. ♥ 【Забележка 】 : Нашите куки за закачалки над вратата са подходящи за повечето врати с ширина до 1,75 инча.Моля, внимателно измерва се размера на вашата врата, преди да купите. ♥【Здрав и издръжлив】 : куки за закачалки над вратата са изработени от висококачествени метали.Сгъваема конструкция, лесно подвешивается и се съхранява, идеално място за окачване на дрехи, шапки, ключодържатели, кърпи, чанти, колани, портмонета, халати, шалове и т. ♥【Защита от надраскване и бесшумность】 : Задната част на отвора на куката е снабдена порести уплътнения, която ефективно предотвратява появата на драскотини и не създава шум при отваряне или затваряне на врати. ♥ 【Лесна инсталация】 : не е нужно нищо да се използва, просто разогните дръжки отвора на куката и дръж го на входната врата, вратата на банята, гараж, тоалетна, хол, спалня, офис или кухня. ♥ 【Покупка без проблеми】 : Моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ако имате някакви проблеми с качеството или използване. и вие ще получите решение в рамките на 12 часа.Сгъване над вратите, куки, Сверхпрочная закачалка над вратата, Закачалка за хавлии над вратата, закачалка за палта За вратите куки за окачване на ключове, дрехи, якета, Шапки, Чанти, Раници, Шалове, халат.

R

Продукти в категория