.

.

Закачалки за кадифени поли HOUSE DAY, 24 опаковки, Кадифе закачалки с клипове, Тънки Нескользящие Кадифе Закачалки за панталони, Компактни Закачалки за поли, панталони, ?

Закачалки за кадифени поли HOUSE DAY, 24 опаковки, Кадифе закачалки с клипове, Тънки Нескользящие Кадифе Закачалки за панталони,

BGN 3.33
Продукти

【Високоефективни закачалки за кадифени поли с клипове 】 - Можете да закупите повече от закачалки с клипове на същата ценаКомплект от 24 закачалки за панталони с клипове идеални размери за всеки : 16,7 "Дл. Х 8,5"Од х 1/4" дебелина.Универсална закачалка от сиво кадифе, върху тях могат да се съхраняват не само дънки и поли, потници, рокли, вратовръзки, колани, нощни ризи, шалове, но и други ценни неща, като например костюм, палто и риза. 【Закачалки за панталони с двойно предназначение с клипове 】 -Произведени от екологично устойчив ABS + неръждаема стомана, които продължават дълги години.Планк и ъгли от неръждаема стомана укрепени, така че тя е по-стегната, отколкото друга кадифе закачалка.Той може да побере до 10 паунда, като по-тежко палто и дънки, както и голяма част от дрехите си.Скоби за панталони и планк почиства от блестящ хром и устойчиви на корозия. 【Компактни закачалки за възрастни】-Скоби на тези фини закачалки с дръжка снабдени амортизация, предотвращающей заплитане или разкъсване на дрехи, и лесно се плъзгат по бара закачалки за женските поли, за да отговарят на различни размери и стилове.Завъртане на куката на 360 градуса позволява да се сменят дрехи, не се движат през цялата закачалка за панталони.Вдлъбнатини на всяко рамо може да се използва за окачване на дрехи на тънки спагети презрамки. 【Привлекателна закачалка за панталони за мъже】-Мек и луксозен velvet флокированный материал вместо твърда пластмаса или метал, който е приятен за дрехите и ръцете си.Ние използвахме фин velvet материал около сивата закачалки, за да пушинки не падне и не испачкали дрехите си.Също така предотвратява подхлъзване дрехи с войлочных закачалки. 【Професионален марка】- HOUSE DAY, марка, специализирана тежка за стоки от първа необходимост за възрастни и деца, стреми се да осигури най-добрият организатор за гардероба и решения за съхранение на неща.Благодарение на напредналите технологии, ние се ангажираме да ви предоставим висококачествени нескользящие закачалка-клипове за панталони. 【Високоефективни закачалки за кадифени поли с клипове 】 - Можете да закупите повече от закачалки с клипове на същата цена.Комплект от 24 закачалки за панталони с клипове идеални размери за всеки : 16,7 "Дл. Х 8,5"Од х 1/4" дебелина.Универсална закачалка от сиво кадифе, върху тях могат да се съхраняват не само дънки и поли, потници, рокли, вратовръзки, колани, нощни ризи, шалове, но и други ценни неща, като например костюм, палто и риза. 【Закачалки за панталони с двойно предназначение с клипове 】 -Произведени от екологично устойчив ABS + неръждаема стомана, които продължават дълги години.Планк и ъгли от неръждаема стомана укрепени, така че тя е по-стегната, отколкото друга кадифе закачалка.Той може да побере до 10 паунда, като по-тежко палто и дънки, както и голяма част от дрехите си.

R

Продукти в категория