.

.

Държач за бантов за коса Lingerin с голям капацитет, подвесная чанта за съхранение на аксесоари за коса, органайзер за бантов за коса, голям голям маркова лента за коса ?

Държач за бантов за коса Lingerin с голям капацитет, подвесная чанта за съхранение на аксесоари за коса, органайзер за бантов за

BGN 17.95
Продукти

[Подобрени хранилище голям капацитет] : Държач за бантиков за коса има 16 ленти, с капацитет до 150 малки бантиков за коса, а 2 сменяеми организатор за чалми на главата могат да се настанят 20 бантиков за косаТова превръща този трескав кутия в красива витрина. [Материал на премиум] Нашия титуляр за бантиков за коса, изработени от естествен филц, няма мирис, е трайна, него не е лесно да се деформира, благодарение на двойно веревочкам и двухслойному дупката.Ленти са изработени от полипропиленови влакна, безопасни и здрави, тях не е лесно да се съборят или износва, ги може да се прилага в продължение на дълго време, и те са достоверни в молбата. [Универсално приложение към различни бантам] дизайн в 2 броя ленти - приятни асистенти за съхранение на малки предмети за коса, който е подходящ не само за аксесоари за коса различни размери, като например скоби от кожа на алигатор, щипки за коса, лъкове за коса, колела и много други, но също така може да се използва за дома, декорация на вратата или на стената на дома, изпълнения с художествен и винтажным разум, тъй като в комплекта са включени изделия от дърво.Помогнете на вашето дете да разбере полезни навици за съхранение!. [Лесна за сглобяване в една стъпка] Уникални и изработени по индивидуална поръчка дизайн организатор за бантиков за коса е много лесен за сглобяване. В него няма малки части, които могат да причинят задушаване вашата малышки.Можете да го прикачите към вратите, стените или шкафове, с помощта на двойни въжета.Само една стъпка, за да завършите инсталацията. [Красив подарък] : чудесно за детска стая, рождени дни, детски душове, семейни снимки, празници и детски подаръци.Отличен за бебета, момичета, майки като подаръци. Голяма Вместительность2. Закачалка за детски аксесоари за коса "Всичко в едно" 3. Дизайн Памучна Лентой4. Красива украса Стен5. Защелкивающаяся дизайн за лесна сборки6. Сигурност, няма малки части не може да навреди на вашето момиченце спецификации на продукта : Размер : 35*66 смМатериал : филц-Цвят : светло розов Предназначение : детска стая, детска, спалня, дрешник, килер и др Опаковъчен лист : 1 * Държач за бантов за коса Забележка : поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.

R

Продукти в категория