.

.

Набор от инструменти MOOTVGOO Jade Roller и Gua Sha, анти-Стареене за Ролкови Масажор от Розов Кварц за лицето, Очите, шията, отпуснете мускулите на тялото и премахване на фини л?

Набор от инструменти MOOTVGOO Jade Roller и Gua Sha, анти-Стареене за Ролкови Масажор от Розов Кварц за лицето, Очите, шията, отпуснете

BGN 5.20
Продукти

Челото : Започнете с това, че внимателно прикрепете нефритови валяк до центъра на челото, в непосредствена близост до линията на растеж на косатаПлъзгащи се надолу до ухото си, докато не достигнете до виска.Повторете 5 пъти, след това повторете с другата страна.Очи : Нанесете с валяк по-малко от края на кожата около очите.Започнете с нанасяне валяк на вътрешен ъгъл под око.Разточете навън в посока към ухото си.Повторете 5 пъти, след това повторете с другата страна.Лице : Кръгът на скулите, устните и брадичката същия основен начин, че и челото и очите.Като се започне от центъра на лицето до носа, в центъра на горната част на устните или в центъра на брадичката), раскатывайте в посока към ушите. Повторете по 5 пъти от всяка страна.Вземете Гуа-Ша и започнете от основата на шията и леки скребущими движения се движи нагоре, нагоре до линията на брадичката.Поскребите нагоре, в посока към челото, да минава по линията на брадичката и устата.Прекарайте своите бузи и натискам под очите и веждите.Завършете да нанесете по-голямо количество изгряващи драскотини по челото до линията на косата. 1 х Нефритови Сачмен Масажор. 1 х Масажор на Гуа Ша. 1 x Елегантна Опаковка кутия. ☑️ [ВАЛЯК за ЛИЦЕ] : Нашият нефритови валяк за лице помага да направи кожата по-мека и луксозна.Това е средство, за да се придаде форма на лицето спомага за циркулацията на кръв към очите, лицето и врата, който помага за намаляване на подпухналост, фини линии и бръчки. Може да се използва с кремове за лице за по-добро усвояване.Сачмен масажор от розов кварц, който е част от вашия ежедневен ритуал за красота, също помага за облекчаване на стреса и лошите вибрации. ☑️ [СРЕДСТВО за ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО на GUA SHA] : Като тайна грижа за себе си от векове, mootvgoo jade Gua Ша ви помага да изглеждате по-млади.Нашият нефритови Гуа-Ша помага за намаляване на фини бръчки, за подобряване на лимфоток, да се подобри кръвообращението, се стягат контура на лицето и изглаждане на външния вид на кожата.Тя може да се използва с вашите лосиони, сыворотками, бальзамами и грим за по-добро усвояване. ☑️ [100% натурален нефритови валяк] : Този валяк за лице е направена от оригиналния нефритен камък от високо качество.Нефрит е сърдечната чакра и е бил използван поради своята красота, а не поради това, че той лесно пада.Полирана гладка повърхност валяк и скрепер Gua Sha осигурява меко на допир до кожата, придава магически вид.Чудесен подарък за мама, съпруга и т., подходящи за различни празници като Коледа, ден на майката, нова година, Свети Валентин. ☑️ [НАЧИН на ПРИЛАГАНЕ] : Нефритови валяк за лице е двуглавият валяк за различни области на лицето : малък валяк за областта около очите, голям възглавница за шията, лицето, талията и ръцете.Можете да съхранявате нефритови валяк за лице и Гуа Ша в хладилника, за да се премахне сутрин подпухналостта и освежаване на кожата.

R

Продукти в категория