.

.

Toyvian Книга записи на бременност Мемориалната Книга Възпоменателен Албум за бременност Тип Вмъкване Фото албум Мемо Фотоалбум Подарък Хартия Розов Подарък за брем?

Toyvian Книга записи на бременност Мемориалната Книга Възпоменателен Албум за бременност Тип Вмъкване Фото албум Мемо Фотоалбум Подарък Хартия

BGN 3.00
Продукти

военно делоАлбум за записи на бременността : Той е изработен от хартия материали, обвивка е здрава и трайна, за да защити вашите добри спомени.Албум за подаръци : творчески външен вид, стилен дизайн, опаковка вашия време на бременност.Това е за бременни приятелки, да им се радвате. Албум за записи акушерски прегледи : Междинен дизайн, може да се увеличи или да намали страници, колкото е необходимо, в него може да се побере 100 снимки или касови бележки.Паметен албум за бременни : в кметство с нитове, при продължителна употреба той не е деформиран и не пада, здрав и практичен.Магазин албум за бременни : по-Умен и креативен дизайн могат да осигурят своята практичност и популярност.Осъществяване на списък 1 x Албум за сувенири Характеристики - Материал : Хартия албум за сувенири - Интелигентен и креативен дизайн могат да осигурят своята практичност и популярност. Тип вмъкване фотоалбум. - Това може да бъде за съхранение на снимки, направени по време на вашата бременност, доклад за инспекцията, B-снимки, той може да постави 100 файлове или снимки в албум за записи на бременността. - Креативен външен вид, стилен дизайн, опаковка вашия време на бременност.Това е и за бременни приятелки, те като Б - Албум за бележки за свободни стаи. - Заклепочный корици, -при продължителна употреба той не е деформиран и няма да падне, здрав и практичен албум за бележки със снимки. - Гъвкав дизайн на подложка позволява лесно да разархивирате и да качите албум за бележки с документи.Описание на продукта Книгата за бележки добре Обмислен дизайн на албума ще ви осигури приятно преживяване.Паметен албум за бременни Този магазин албум е направен от хартия материали и полезен, практичен и е трайна.Паметен албум, Този изискан и практичен магазин албум ще бъде добър подарък за бременни приятелки.

R

Продукти в категория