.

.

Компресия Тениски за мъже, Компресиране на Майк CGTFY от Гинекомастия, Компресиране на Майк За Мъже, Мъжка Жилетка За Отслабване (2 бр., L/XL)

Компресия Тениски за мъже, Компресиране на Майк CGTFY от Гинекомастия, Компресиране на Майк За Мъже, Мъжка Жилетка За Отслабване (2 бр.,

BGN 9.13
Продукти

Майк за компресия при гинекомастия : Тази мъжка компресиране на майк е предназначена за даване на форма на мъжките гърди, талия и животику, намаляване на проявите на гинекомастия, скриване на мъжки гърди и бира корема, изправяне на гърба, софтуер за незабавни отслабванеПлат premium : Нашата компресиране на майк е здрав, продължителна еластичност, быстросохнущей, удобна, дишаща и антиаллергенной; двуслойни тъкани на корема е насочена към проблемную зона и осигурява силна компресия на корема.Високо ниво на комфорт : Лесно, высокоэластичное влакна осигурява отличен комфорт, изключително дышащее, мек и приятен за кожата.Можете почти да забравите, че го нося, много лесно се облича и да стреля.Незабавен ефект на плосък корем, тази мъжка hoody-компрес за отслабване осигурява силна функция на стомаха, като осигурява незабавен ефект на корема, а на гърдите също има сжимающим ефект, криейки мъжки гърди ("мъжки цици"), създавайки за вас идеалната извивка на фигурата.Този продукт е много подходящ за решаване на проблема с бира корема и прикриване на мъжки гърди.Подходящ за всички поводи : мъжки елек форма може да се комбинира с всякакъв стил дрехи, и той не ще прерасне, независимо дали сте у дома, на работа, на парти или в салона, той ще ви помогне, е да се подходи по различни поводи. ✨ Добре дошли в нашия магазин✨- ✨ Добре дошли в магазин✨ ? Ние ви предлагаме много надеждни висококачествени продукти, надяваме се, ще можете да си купите тези, които ви харесат! ✉ Ако имате някакви въпроси, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа! ?Пожелавам ви успешно пазаруване! ✨ Моля, проверете информация за продукта ✨ =============== Kitfityou мъжки облегающая майк от гинекомастия, Компресиране на майк от гинекомастия CGTFY, Компресиране на майк за мъже, Компрессионный жилетка за мъже, мъжка жилетка за отслабване Характеристики : 1. Осигуряват видими резултати 2. Степента на цялото тяло 3. Удобна, еластична и дишаща дизайн 4. Намалява подпухналостта и намаляване на размера на гърдите 5. Дръпнете кожата и премахване на разпуснатост 6. Превръща излишните мазнини в мускулна маса, за тонизиране на мускулите на гърдите и 7. Безшевни дизайн за всички случаи на Технически характеристики : Материал : ликра Цвят : черен Размер : S/M, L/XL, XXL/3 XL, 4 XL/5 XL на Помещение включва : 1/2 бр.

R

Продукти в категория