.

.

Модерен Просто Огледален шкаф За Съхранение на Бижута, Монтиран върху врати /Бижутериен Шкаф, бижутериен шкаф с огледало /Огледало в цял ръст, За всекидневна Или сп?

Модерен Просто Огледален шкаф За Съхранение на Бижута, Монтиран върху врати /Бижутериен Шкаф, бижутериен шкаф с огледало /Огледало

BGN 2.00
Продукти

Вътрешно led осветление : Включена стъкло огледало в цял ръст и 6 led автоматично осветяване за удобството на избора на бижута и при ярка или слабо осветлениеЗабележка : осветителни Тела се захранват от батерии (не включва батерии).Достатъчно място за съхранение на : включва в себе си 60 клона, за обици, 1 пръчка за гривна, 33 куката за дантели и 6 led лампи, 60 отделения за пръстени, 4 по-малки чанти за съхранение и 4 рафта за съхранение, две повдигащи кутия отговарят на всички нужди на съхранение.Издръжлив и лесен за подвешивании : може да виси на вратата или на стената, в зависимост от обзавеждането на помещението, за да е удобно регулиране на височината.Надежден заключване с ключ Отстрани на шкафа има и заключване с ключ, който може да защити не само за личния живот, но и сигурност.Компактен дизайн : подходящ за почти всяко място, включително помещения или декоративни витрини, допълващ всеки декоративен стил; Общият размер : 14,17 инча (дължина) х 3,986 инча (широчина) х 47,24 инча (височина).Надежден заключване с ключ : страна шкаф с ключалка с ключ не само за защита на личния живот, но и за защита на сигурността на Вътрешното огледало Малко вътрешно огледало позволява на вземания украса, без да затвори вратата. Мода и прост стил 2. Лесно сглобяване 4. Многофункционален 5. Специална закрила е направена от вътрешната страна на опаковката 6. шест led лампи Размери и тегло : Размер на продукта14.24 подробни размери (36*9,8*129 см), моля, вижте на картинката.Размер на опаковката 47.8lb Технически характеристики на : Името на продукта Огледален шкаф за съхранение на бижута Може да бъде окачен на врата или стена.

R

Продукти в категория