.

.

Найлонова каишка Olodeer за кучета с мека дръжка, дължина на каишка 6 фута за ежедневни разходки и тренировки, подходящи за кучета от средни (6 фута, класически черен)

Найлонова каишка Olodeer за кучета с мека дръжка, дължина на каишка 6 фута за ежедневни разходки и тренировки, подходящи за кучета

BGN 2.33
Продукти

Материал : Този каишка за кучета е изработена от твърда катерене найлон въжета и обков от устойчив на корозия с сплавТой ще бъде отличен за работа при ежедневните разходки и тренировки.Размер и ЦВЯТ : дължина 6 фута * ширина 1/2 инча, идеален за средни и големи кучета. на разположение 7 цвята.КОМФОРТ : Разходки на кучето с мека печатни дръжка удобно.Това ще предпазят вашите ръце от наранявания.Не спутывается : завъртане на закопчалката от цели с сплав, въртяща се на 360 °, ще попречи на каишка на кучето от перекручивания. сигурност : Светлоотразителни нишки по този веревочного каишка осигуряват отлична видимост през нощта.По-добър контрол над кучето си благодарение на дължина от 6 фута. Удобна подплатена дръжка няма да навреди на ръцете.Сверхпрочный и трайно стяга. Светоотражающая ред ще се увеличи видимостта на тъмно.

R

Продукти в категория