.

.

3шт Бижута За Тяло Стикер Mardi Gras Crystal Лицето Бижута Скъпоценен Камък Планински Кристал, Банички Планински Кристал Стикер За Тялото на Маскарадните Планински Криста?

3шт Бижута За Тяло Стикер Mardi Gras Crystal Лицето Бижута Скъпоценен Камък Планински Кристал, Банички Планински Кристал Стикер За Тялото

BGN 1.33
Продукти

❥❥❥ КАЧЕСТВЕН материал : Стразовые торти, изработени от акрил, киселина и метал, камък, кристал и светкавица; лъскава или елегантна, някои дори блестят в тъмното ❥❥❥ МОДЕРЕН дизайн : Различни привлекателни, прохладно и елегантен дизайн.Идеална за празнува Mardi Gras, музикален фестивал, партита на басейна, клубове и т. ви Издадат в тълпата. ❥❥❥ ЛЕСНО нанасяне : Всички скъпоценни камъни, залепена предварително, така че да ги използвате за бързо и лесно; Просто почистете и залепете, не е нужно да се използват само от кристал.Както и други етикети, тя може да се използва многократно. ❥❥❥ Е ПОДХОДЯЩ за ВСИЧКИ : Тези банички с кристали са подходящи за момичета и жени от всички възрасти.Нанесете скъпоценни камъни върху лицето и тялото : на челото, веждите, бузите, около очите, корема, гърдите, гърба, ръцете и дори по косата!. ❥❥❥ПРИЛОЖЕНИЕ : самозалепващи бижута за тяло и лице в бижутерията стил.Подходящ за всички роклята, покритие или луди нощи.Безопасно и лесно се нанася и отстранява. ❥❥❥Висококачествени материали : Стикер с кристали, изработен от акрил, киселина и метал, камък, кристал и светкавица; брилянтна или семпла, на някои дори е пламнал в тъмното ❥❥❥ МОДЕРЕН дизайн : различни привлекателни, стръмни и елегантен дизайн.Идеална за празнува Mardi Gras, музикален фестивал, партита на басейна, клубове и т. ви Издадат в тълпата. ❥❥❥ ЛЕСНО нанасяне : Всички скъпоценни камъни, залепена предварително, така че да ги използвате за бързо и лесно; Просто почистете и залепете, не е нужно да се използват само от кристал.Както и други етикети, тя може да се използва многократно. ❥❥❥ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ВСИЧКИ : Подходящ за момичета и жени от всички възрасти.Нанесете скъпоценни камъни върху лицето и тялото : на челото, веждите, бузите, около очите, корема, гърдите, гърба, ръцете и дори по косата! ❥❥❥ПРИЛОЖЕНИЕ : самозалепващи бижута за тяло и лице в бижутерията стил.Подходящ за всички роклята, покритие или луди нощи.Безопасно и лесно се нанася и отстранява. банички с кристали, банички с кристали за зърната на гърдите, калъфи за зърната с кристали.

R

Продукти в категория