.

.

Окуляр, с висока точка на преглед, ясен образ, интерфейс 30 мм, Цельнометаллическая дизайн, Полето на видимост 12 мм, Лесен монтаж, Широкоъгълен Окуляр микроскоп за ра?

Окуляр, с висока точка на преглед, ясен образ, интерфейс 30 мм, Цельнометаллическая дизайн, Полето на видимост 12 мм, Лесен монтаж, Широкоъгълен

BGN 55.82
Продукти

Обектив с покритие : Обектив с покритие с висока светопропускаемостью и висок индекс на пречупване, което прави изображението по-ярко и по-отчетливиМетален корпус : Корпусът е изработен от цельнометаллического материал с фини довършителни и гаранция за качество, който е здрав и му е лесно да се прекъсне.Лесен за използване : Окуляр има широко поле на зрение, което прави преглед на по-удобно, лещата не е податлив на корозия, износване и има дълъг срок на служба.Стандартен и универсален : Диаметър на интерфейса е 30 мм, което е със стандартен размер и може да се използва за стереомикроскопов със същия диаметър.Приложение : Този окуляр, който е важен елемент на микроскоп в лаборатория, използвани главно в стереоскопичен микроскопах. Обектив с покритие : Обектив с покритие с висока светопропускаемостью и висок индекс на пречупване, което прави изображението по-ярко и по-отчетливи. Метален корпус : Корпусът е изработен от цельнометаллического материал, с фина обработка и гаранция за качество, който е здрав и му е лесно да се прекъсне. Лесен за използване : Окуляр има широко поле на зрение, което прави преглед на по-удобно, лещата не е податлив на корозия, износване и има дълъг срок на служба. Стандартен и универсален : Диаметър на интерфейса е 30 мм, което е със стандартен размер и може да се използва за стереомикроскопов със същия диаметър. Приложение : Този окуляр, който е важен елемент за инсталиране на микроскоп в лаборатория, използвани главно в стереоскопичен микроскопах.Как да използвате : Незабавна настройка и използване.Спецификация : Тип елемент : Окуляр микроскоп, Модел на продукта : WF20 X/12умножение : WF20 X, регулируем видимост.Поле на видимост : Прибл. 12 мм / 0,47 инча Размер на повърхността : прибл. 30 мм / 1,18 инча, стандартен.Списък с пакети : 1 Окуляр x Microscope.

R

Продукти в категория