.

.

BingGoGo Лъжици-Русалки от Неръждаема Стомана за приготвяне на кафе, Чай, Десерти, Смесване на Напитки, Лъжица за Млечен Шейк, домакински Съдове, Опаковки от 4 броя (Чере?

BingGoGo Лъжици-Русалки от Неръждаема Стомана за приготвяне на кафе, Чай, Десерти, Смесване на Напитки, Лъжица за Млечен

BGN 3.00
Продукти

Материал : неръждаема стомана 304 Размер : Дължина : 12,8 см., ширина : 2 см, Комплект от 4 лъжички.Скъпа форма под формата на принцеса-русалки, много е удобно да се мотае на лъжица в ръба на чаша.Лесен за почистване, лъскав, полиран ръб не порежет кожата, могат да се мият в съдомиялна машина.Използва се за приготвяне на чай, кафе, капучино, еспресо, десерт, мляко, разбъркване на захар, сметана и така нататък. Дълъг живот от тази красива лъжичка-русалка окачен Луксозен дизайн русалка - Комплект от 4 лъжички изпълнена в подвесном проекта "красива русалка', много е удобно да се мотае на лъжица в ръба на чаша.Уникален и луксозен външен вид на тази група лъжици ще зарадва и ще впечатли всеки, който им се радва, чудесно допълнение към всяка вечеринкам, барове, кухненски обедам Лъжици от неръждаема стомана - Комплект от 4 лъжички е произведен от висококачествена неръждаема стомана, никога не се страхува от проливането на боя или огъване, доста портативен и здрав Параметри : 1. Дължина : 12,8 см/5 см 2. Материал : благородна неръждаема стомана Помещение включва : 4 x лъжици Инструкции : измийте и дезинфекцирайте с топла вода преди първата употреба.

R

Продукти в категория