.

.

Забавни Пантофи с мехурчета Личи, Масажни Чехли с мехурчета за мъже и Жени, Забавни нескользящие Чехли с Личи, Спа чехли, Домашни Чехли за Фитнес зала, Уютна Спалня, ?

Забавни Пантофи с мехурчета Личи, Масажни Чехли с мехурчета за мъже и Жени, Забавни нескользящие Чехли с Личи, Спа чехли, Домашни Чехли за

BGN 4.53
Продукти

Изберете размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стокатаПоролоновая подметка. 【Лесно надеваемый дизайн】 : Забавни пантофи с мехурчета личи, едно парче формовочный дизайн ги прави много издръжливи, им е трудно да се прекъсне, те да изсъхне бързо и лесно почистване, което ви позволява лесно да ги доведе до комфортно състояние. 【Удобен избор】 : Стелка за тапочек-массажеров за краката има дълбока амортизация и удобен за краката.Нескользящая и износостойкая подметка е гъвкава, лека, здрава и ударопоглъщащ и може да осигури достатъчна подкрепа на крака. 【Висококачествен материал EVA】 : Масаж сандали, изработени от здрави материал EVA, който е здрав, удобен, с високо качество и высокоэластичным. 【Модерен живот】 : Нашите забавни пантофи с мехурчета личи, подходящи за различни случаи те могат лесно да се носят по време на ежедневните разходки, офис и други дейности.може да е съчетавате с различни тоалети. 【Декомпрессионный подарък】 : Двойка креативни и топли домашни сандали ще ви представим най-топли поздравления.Забавни пантофи с личи много подходящи като подаръци за коледа, за да изразят любов на любимия човек и на семейството.Поролоновая подметка. 【Лесно надеваемый дизайн】 : Забавни пантофи с мехурчета личи, едно парче формовочный дизайн ги прави много издръжливи, им е трудно да се прекъсне, те да изсъхне бързо и лесно почистване, което ви позволява лесно да ги доведе до комфортно състояние. 【Удобен избор】 : Стелка за тапочек-массажеров за краката има дълбока амортизация и удобен за краката.Нескользящая и износостойкая подметка е гъвкава, лека, здрава и ударопоглъщащ и може да осигури достатъчна подкрепа на крака. 【Висококачествен материал EVA】 : Масаж сандали, изработени от здрави материал EVA, който е здрав, удобен, с високо качество и высокоэластичным. 【Модерен живот】 : Нашите забавни пантофи с мехурчета личи, подходящи за различни случаи те могат лесно да се носят по време на ежедневните разходки, офис и други дейности.може да е съчетавате с различни тоалети. 【Декомпрессионный подарък】 : Двойка креативни и топли домашни сандали ще ви представим най-топли поздравления.Забавни пантофи с личи много подходящи като подаръци за коледа, за да изразят любов на любимия човек и на семейството.

R

Продукти в категория