.

.

Електрическа Бормашина за нокти от Акрил, Акумулаторна Пила Efile За Нокти, Преносима Безжична Машина за Пробиване на Нокти за Гелевых Нокти, Обработка на Маникюр, Пе?

Електрическа Бормашина за нокти от Акрил, Акумулаторна Пила Efile За Нокти, Преносима Безжична Машина за Пробиване на Нокти

BGN 9.33
Продукти

❤❤❤【Електрическа и акумулаторна】 Тази безжична електрическа пила за нокти с подобрени моторни чип, ниско ниво на шум, ниски температури, ниска вибрацияДайте да ви е по-професионален и безгрижен опит.Безжична дизайн удобен за вас или вашия дизайн нокти по всяко време и на всяко място. ❤❤❤【Регулируема скорост и посока на】 Това е тренировка за ноктите на акрилу има 3 степени за регулиране (скорост L / M / H).Съобразено с бутон на регулатора, регулируеми степени на предаване.Той е удобен за използване за начинаещи.Регулируема кормилната колона под различни ъгли и наклони, лесно за употреба в салона или у дома. ❤❤❤【Мултифункционална бормашина за нокти】 Електрическа бормашина Efile нокти включва 12 бр. сверлильных глави за нокти, опаковка, шлифовъчни ленти, 5 бр. ленти за полиране на ноктите, 1 бр. четката за грим.Ще задоволи всички ваши нужди в инструменти за полиране форми на маникюр и педикюр. ❤❤❤【Безжична зареждане】 Машина за пробиване на ноктите е оборудван с безжична базова зареждане и вградени зареждане с TYPE-C, която е професионална, както за домашно, така и за салонного употреба. 8 тренировки могат да се настанят в основния комплект, който е много удобен в процеса на маникюр. по-ефективно от традиционните пилочек за нокти, тренировка за нокти могат да се използват за шлайфане, почистване, полиране, отстраняване на акрил на прах, полигелевых нокти, вливат в гел и лак за нокти.Ще ви безупречни нокти. ❤❤❤【Предпочитаните Подаръци】 Инструменти за маникюр и педикюр ще бъдат опаковани в красива кутия, така че това е идеален подарък за вашите приятелки.Независимо дали е Ден на Св. Валентин, Ден на майката, рожден ден или Коледа, това би бил един прекрасен подарък-изненада. ❤❤❤【Електрическа и акумулаторна】 Тази безжична електрическа пила за нокти с подобрени моторни чип, ниско ниво на шум, ниски температури, ниска вибрация.Дайте да ви е по-професионален и безгрижен опит.Безжична дизайн удобен за вас или вашия дизайн нокти по всяко време и на всяко място. ❤❤❤【Регулируема скорост и посока на】 Това е тренировка за ноктите на акрилу има 3 степени за регулиране (скорост L / M / H).Съобразено с бутон на регулатора, регулируеми степени на предаване.

R

Продукти в категория