.

.

Набор от Чалми за измиване на лицето за спа центъра на китката, Превръзка от неопрен за измиване на кърпите от Микрофибър на китката, Гривни за измиване на лицето, П?

Набор от Чалми за измиване на лицето за спа центъра на китката, Превръзка от неопрен за измиване на кърпите от Микрофибър на китката, Гривни

BGN 2.33
Продукти

Набор от спа-превръзка на главата и превръзки за измиване на китките получавате 1 бр спа-превръзка на главата за жените и 2 бр. спа-превръзки за измиване на китките общо, те идват в 10 скъпите и красиви цветове, като розово, синьо, бяло и сиво.Този чудесен комплект ще ви помогне да се сложи на косата, предотвратява попадането на вода върху ръцете си и ще запази косата суха. мека превръзка от неопрен за спа-процедури за лице Нашата превръзка от неопрен за спа грим е изработена от микрофибър, която е мека и приятна за кожата, вие ще се чувстват удобно.Превръзка на главата и китката за измиване на лицето Лесни за почистване, можете да ги използвате в продължение на дълго време, те позволяват да се намали количеството на отпадъците.Дръжте косата и защитени ръка Нашата спа-превръзка на главата и гривна за измиване на китките притежават отлична еластичност, те са подходящи за повечето хора, вие няма да усетите, че те са разпуснати или стянуты.Те ще облекчи процеса на измиване на лицето, вземане на душ или нанасяне на грим.Как само те ви се появят, те ще станат предмет от първа необходимост.Превръзка от неопрен за спа процедури за лице с широко приложение превръзка от неопрен за спа-процедури и превръзка от неопрен за измиване на китката са напълно подходящи за измиване на лицето, вземане на душ, самостоятелно грим, практикуване на йога, за нанасяне на маски и т., Те ще ви донесе удобство и ще даде усещане за свежест.Гаранция за качеството на продуктите Ние се стремим да създадем за вас висококачествени продукти и услуги.Ако имате някакви допълнителни въпроси за даден продукт, винаги можете да се свържете с нас по електронната поща.Характеристики : 1. Спа-превръзка на главата и гривна за измиване на китката, Изработени от фланелевого материал, меки и удобни, миещи се и многократна употреба, безвредни за кожата и издръжливи. Кърпи за китките и превръзка от неопрен за пране С добра еластичност Лесно се разтягат и са подходящи за повечето женски глави и китките. Превръзка на главата и гривна за измиване на лицето е добре да абсорбират вода, което е необходимо, за да си косата и ръцете са били сухи при миене на лицето. Мека превръзка на главата си и с гривна на китката си работят много добре при измиване на лицето, нанасяне на грим, занимания със спорт, йога, домакинска работа и много други неща, накисване на вода и пот, създавайки усещане за свежест.

R

Продукти в категория