.

.

Комплект силиконови Бебешки бутилки и пустышек Bornbright, които Не съдържат BPA, 5 грама и 8 грама, Зърната на гърдите, Подобни на гърдите, по-Близо до природата, Шишета За ?

Комплект силиконови Бебешки бутилки и пустышек Bornbright, които Не съдържат BPA, 5 грама и 8 грама, Зърната на гърдите, Подобни

BGN 14.99
Продукти

【Бионическая зърното】 Изберете хигиенни сжимаемый силикон медицински клас с супер-мека соской, който имитира формата на гърдата на мама по време на кърмене, за да се осигури естествено хранене, да се свърже мама и бебе остава здрав и бързо адаптиран, а след това се насладете на хранене от шише 【Двойни вентилационни отвори срещу колики 】С две негерметичными вентилационни отвори за равномерно поток на млякото, които намаляват колики, газове и повръщане, положително влияние върху храносмилателната система на бебето. 【Лесно почистване】 Силиконова детска бутилка безопасни за съдомиялна машина и парен стерилизатора.Сверхширкая конструкция на вратата предоставя лесна за почистване. 【Здравето и безопасността на】 100% нетоксичен силикон, не съдържа BPA, сертификати CPC и CPSIA. 【В комплекта са включени】 бутилка на 5 грама * 3, бутилка на 8 грама * 3, биберон за бавен поток * 4, зърното от средата на потока * 4, зърното с бърз поток * 4, четка за бебешко шише * 1.

R

Продукти в категория