.

.

ZCX Чанта за пране и Чанта за грижа за Долните Бельо окото чанта За Пералня Специален Антидеформационный Шампоан Окото чанта за дрехи Битови торби за дрехи с голям р?

ZCX Чанта за пране и Чанта за грижа за Долните Бельо окото чанта За Пералня Специален Антидеформационный Шампоан Окото чанта за

BGN 2.67
Продукти

☆ Груба мрежа : конструкцията на дупки, стабилна структура, подходящ за твърда тъкан, относително здрав дрехи ☆ Антидеформирующая, противоизматывающая, в здрави дрехи да се грижи. ☆ За светкавици : общият дизайн на кръгла и гладка, че не вреди на дрехите.Нескользящая текстура, лесно я дърпам на ръка. ☆ Голям капацитет и голяма дупка. повече място, широк отвор, по-лесно, за да събере дрехите си.Текстилни стандартно производство, единни тънка линия, не отрывающаяся, не отворена линия.Оборудване запечатване на светкавица.Специален избор от висококачествена пластмаса тянущей глави, стяга гладко, предпазва от появата на ръжда и загрязненияматериал : изработен е от висококачествен полиестер, предпазва околната среда, няма мирис, трайност и ударопрочности Облекло като че ли поставен в защитен филм, без да блокира притока на вода, която лесно се връзвам, износва, обърка, ролка и деформациягибкая и гъвкава поддръжка, пълна еластичност, сутиен чашки могат да се перат в пишеща машина на употреба : Затворете ципа и поставете в пералнята, за предотвратяване на пране на дрехи.

R

Продукти в категория