.

.

CERRXIAN 9,8-инчов EPS-процесор с 8-контактна розетка и 3x8 (6 + 2)-пинов конектор PCI-E Дърва Кабел, 8-Пинов PCI-E Кабели за свързване на процесора на графичната карта за единица изт?

CERRXIAN 9,8-инчов EPS-процесор с 8-контактна розетка и 3x8 (6 + 2)-пинов конектор PCI-E Дърва Кабел, 8-Пинов PCI-E Кабели за свързване

BGN 1.00
Продукти

8-пинов кабел EPS ПРОЦЕСОРА на графичната видео карта, който може да конвертирате резервен интерфейс захранване на процесора в три 8-пинови (6 + 2) интерфейс захранване на видеокартата, което често се използва, когато оригиналния 8-контактен интерфейс, видео карта хранене не е достатъчно Забележка : Това е кабел за преобразуване EPS CPU 8pin в 3x PCI-E GPU 8pin, а не 8pin PCIe GPU в 8pin PCIe GPU, моля, обърнете внимание, преди пускането на поръчката.Преди употреба трябва да се провери достатъчно ли е вашият източник на захранване за захранване на видео картата или устройството.Как да използвате устройството : plug 8-пинов конектор-гнездо до гнездо CPU8 PIN (4 + 4 PIN) и включете 3 8-контактни (6 + 2pin) интерфейс, които се отделят за графични карти.Не използвайте интерфейси, различни от графични карти!.Кабел е проектиран като за заваряване на основната линия 16 AWG + клони 18 AWG и обработена 34 калаено покритие, медни проводници, които могат да отговарят на нормалното захранване на видеокартата и не ще горят видео карта поради недостатъчна мощност на тел. Кабел CERRXIAN 8 Pin EPS ПРОЦЕСОРА на графичната видео карта 1. След използване на компютър за ъпгрейд на вашата видео карта, ако 8-контактен интерфейс на оригиналната графична карта с източник на захранване не е достатъчно, тази линия може да се отдели от гръб 8-контактен интерфейс процесор (4 + 4 PIN) до 3-кратно 8-пинов интерфейси видеокартата (6 + 2), за да графична карта използва 2. Моля, проверете изискванията към захранването видео карта преди използване, за да се предотврати невъзможност за стартиране на устройството поради недостатъчен капацитет.Дължина 3,8-контакт кабел преобразуване на захранването е 25 см / 9.8 инча, което осигурява достатъчно разстояние за свързване на устройства, а също така е подходящ за вътрешно управление на захранването. Как да използвате устройството : plug 8-пинов конектор-гнездо до гнездо CPU8 PIN (4 + 4 PIN) и включете 3 8-контактни (6 + 2pin) на пристанището, които се отделят за графични карти.Не използвайте портове, различни от портове видео карта! 5. Луженая медни жици, силна устойчивост на корозия и устойчивост на окисляване, стабилен и устойчив източник на енергия.

R

Продукти в категория