.

.

Лавандово-Эвкалиптовые Свещи за дома Ароматни: Есенни Свещи, Натурални Соеви Свещи, Памук Фитил, Коледни подаръци за жени, 6 грама, на 36 часа Горене, Ароматерапевтич?

Лавандово-Эвкалиптовые Свещи за дома Ароматни: Есенни Свещи, Натурални Соеви Свещи, Памук Фитил, Коледни подаръци за жени, 6 грама, на

BGN 16.68
Продукти

?Ароматни свещи за дома?【 Идеален подарък за мъже и жени 】 Идеалният подарък за човек, когото обичаш повече от всичко; рожден Ден, сватба, Коледа, Хелоуин, Ден на благодарността, Ден на Св Валентин, Ден на майката, Ден на бащата, на Нова година; Ароматни свещи също може да се използва като прасенце банки и декорации за засаждане на зелени растения, за по-голямо количество изненади. ?Свещи с аромат на лавандула и евкалипт за дома?-【Ароматни свещи с аромат на лавандула и евкалипт】-Зажгите ароматни свещи за всеки, който разбира живота, наситен аромат, пропитайте ви свеж аромат; мъх, евкалипт и върбинка се сливат, създавайки симфония успокояващ аромат. ?Ароматни свещи за дома?-【100% натурална соево свещ】 -Ароматерапевтическая свещ съдържа 100% соев восък, нетоксична и безвреден за околната среда, памук фитил в комбинация с кораби от черно тръстика, смесване на зрението и усещане за допир, се добавя нотка лукс. ?Свещи с аромат за дома?-【Дълъг живот】 -6,34 грама соев восък, осигуряват 36 часа дълго време, за да лекуват себе си огъня на свещта и аромат, създават романтични моменти и добавят усещане за ритуала, можете да отрежете фитил, за увеличаване на времето на горене.СЪВЕТ : Нарежете фитил до 1/4 инча преди всяка употреба и преди първото запалване.Подрязване фитиля може да помогне на свещта да гори равномерно и да се избегне черен дим. ?Ароматни свещи за дома?-【Многофункционална свещи в буркани】 - Отпуснете се и почувствайте красотата на живота, свеж аромат на лавандула и евкалипт може не само да ви помогне да се освободите от стреса и лекува лошо настроение, но и премахване на неприятни миризми и да попълните вашата стая аромат, най-добрият избор за практикуване на йога, пластика, плуване, на сън и четене. ?Ароматни свещи за дома?【 Идеален подарък за мъже и жени 】 Идеалният подарък за човек, когото обичаш повече от всичко; рожден Ден, сватба, Коледа, Хелоуин, Ден на благодарността, Ден на Св. Валентин, Ден на майката, Ден на бащата, на Нова година; Ароматни свещи също може да се използва като прасенце банки и декорации за засаждане на зелени растения, за по-голямо количество изненади. ?Свещи с аромат на лавандула и евкалипт за дома?-【Ароматни свещи с аромат на лавандула и евкалипт】-Зажгите ароматни свещи за всеки, който разбира живота, наситен аромат, пропитайте ви свеж аромат; мъх, евкалипт и върбинка се сливат, създавайки симфония успокояващ аромат.

R

Продукти в категория