.

.

Диспенсер за хартиени кърпички Jualyue, Държач за детски кърпички, Кутия за мокри кърпички за памперси, Кутия За съхранение на Хартиени кърпи за ръце с Пылезащитной ка?

Диспенсер за хартиени кърпички Jualyue, Държач за детски кърпички, Кутия за мокри кърпички за памперси, Кутия За съхранение

BGN 1.33
Продукти

- Трайност : гума гарантира влажността и свежестта на бебешки кърпички при всяка смянаНескользящие крачета предпазват от удари и пързалка, както и издръжлива пластмаса лесен за почистване. - Дръжте кърпички чисто : След разархивиране на салфетката лесно се замърсяват с прах и друга мръсотия, така че, ефективно поддържане на салфетки за почистване, диспенсер за хартиени кърпички ще ви помогнат да се избегнат подобни проблеми. - Функционален : Утяжеленная плоча гарантира, че бебешки кърпички остават на място и се натрупват към тях, една по една.Следете за броя детски кърпички чрез прозрачен прозорец, за да имате никога няма да свършат. -Многофункционална кутия за мокри кърпички : Диспенсер за детски кърпички основно се използва в хола, бебешко легло, самостоятелна стая, трапезария, кола и пътуване; подходящ за влажни и мокри кърпички, хартиени кърпи за ръце, салфетки и маски. - Капацитет : предназначена е за стандартна опаковка салфетки, включително тъканни. - Трайност : гума гарантира влажността и свежестта на бебешки кърпички при всяка смяна.Нескользящие крачета предпазват от удари и пързалка, както и издръжлива пластмаса лесен за почистване. - Дръжте кърпички чисто : След разархивиране на салфетката лесно се замърсяват с прах и друга мръсотия, така че, ефективно поддържане на салфетки за почистване, диспенсер за хартиени кърпички ще ви помогнат да се избегнат подобни проблеми. - Функционален : Утяжеленная плоча гарантира, че бебешки кърпички остават на място и се натрупват към тях, една по една.Следете за броя детски кърпички чрез прозрачен прозорец, за да имате никога няма да свършат. -Многофункционална кутия за мокри кърпички : Диспенсер за детски кърпички основно се използва в хола, бебешко легло, самостоятелна стая, трапезария, кола и пътуване; подходящ за влажни и мокри кърпички, хартиени кърпи за ръце, салфетки и маски. - Капацитет : предназначена е за стандартна опаковка салфетки, включително тъканни.Технически характеристики : Материал : Полипропилен стъргало Размер : 19x12x7 см /7,5x4,7x2,8 инча Характеристики : - да се Съхранява влажна хартиена кърпа в леснодостъпно място, може да се използва с една ръка. - След отварянето на горния капак и следващата салфетка да са удобни за вас.

R

Продукти в категория