.

.

Притежателите на Магнитни писалки-маркери Vin Beauty за Хладилник, 2 бр. Магнитен Държач за химикалки, Държач за Моливи, Държач за маркери за дъска, Магнитна Чаши за Хлад?

Притежателите на Магнитни писалки-маркери Vin Beauty за Хладилник, 2 бр. Магнитен Държач за химикалки, Държач за Моливи, Държач за

BGN 2.39
Продукти

【Висококачествени материали】 Този титуляр за магнитни маркери е изработен от висококачествен материал ABS, задната част на магнитна лента, издръжлив, той няма да бъде повреден и деформиран по желание и може да се използва в продължение на дълго време 【Обратната страна на магнетизма】 На обратната страна на притежателя за писалки има вграден магнит, който можете да прикачите към бяла дъска, хладилника или метална повърхност.Силата на адсорбция е много голям, и може лесно да се движат, не отваливаясь по желание. 【Широко се използва】 Този притежател на молив, и е много подходящ за адсорбция на хладилници, шкафчета, табла и други магнитни повърхности.Той ще ви помогне да съхранявате химикалки, гумички за триене за черната дъска и други малки предмети, което спестява място и облекчава съхранение. 【Размера на продукта】 Размер на притежателя за писалки е 12x6x3 см (4,72x2,36x1,18 инча), в който с голям капацитет може лесно да се съхранява маркери за бяла дъска, връхчета, гумички за триене за черната дъска и т. 【Опаковъчен лист】 Вие ще получите 2 бели стенни притежателя за писалки, можете да ги използвате едновременно на дъската или в хладилник, както и да поставите в офиса или класната стая, което ще ви помогне да се пази много добри продукти. 【Висококачествени материали】 Този титуляр за магнитни маркери е изработен от висококачествен материал ABS, задната част на магнитна лента, издръжлив, той няма да бъде повреден и деформиран по желание и може да се използва в продължение на дълго време. 【Обратната страна на магнетизма】 На обратната страна на притежателя за писалки има вграден магнит, който можете да прикачите към бяла дъска, хладилника или метална повърхност.Силата на адсорбция е много голям, и може лесно да се движат, не отваливаясь по желание. 【Широко се използва】 Този притежател на молив, и е много подходящ за адсорбция на хладилници, шкафчета, табла и други магнитни повърхности.Той ще ви помогне да съхранявате химикалки, гумички за триене за черната дъска и други малки предмети, което спестява място и облекчава съхранение. 【Размера на продукта】 Размер на притежателя за писалки е 12x6x3 см (4,72x2,36x1,18 инча), в който с голям капацитет може лесно да се съхранява маркери за бяла дъска, връхчета, гумички за триене за черната дъска и т.

R

Продукти в категория