.

.

Бирюзово-Изумрудено Зелено Комплект Арка с Венец от Балони С Двойна Плънка Тъмно Зелен Цвят, С Черна Златни Звезди Балони за 2023 Бала Рожден Ден, Сватба, Коледа, Коле?

Бирюзово-Изумрудено Зелено Комплект Арка с Венец от Балони С Двойна Плънка Тъмно Зелен Цвят, С Черна Златни Звезди Балони за 2023 Бала Рожден

BGN 14.39
Продукти

【Елегантен и луксозен декор за парти】 Индивидуален цвят "Всичко в 1" Направете своя собствен забележителен с тъмно-изумрудено-зелен набор от златни гирлянди от балони, централни елементи и страхотни входните врати с нашите 2-слойным комплект изумрудено-зелени гирлянди от балони черното злато и отделни 2-слойными топки от изумрудено-зелен цвят, още 2 звездна топка от фолио няма да те оставя незабравими спомени от вашата странаБалони 4 различни размери в нашия набор green балон arch kit изглеждат чудесно заедно!. 【Надеждни топки с един и същи цвят】 100% реална снимка с помощта на карта за цветова корекция, която осигурява на истинския цвят на всеки балон, изглежда сияещ и изискан.Балони от фолио starburst изглеждат блестящи и елегантни.Подредете идеалната парти. 【СТРАХОТЕН индивидуален цвят】 гама от 18 ", 10" и 5"на латексови балони изумрудено-зелен цвят, с двойна плънка (този вид се постига за сметка на двуслойни балони, един в друг, за създаването на този специален оттенък на зелено), пластмасови декоративни ленти и етикети на балони.Пратката ще пристигне без изпомпване.Листа / цветове в комплекта не са включени. и всичко, което трябва да имате, е на свой собствен ръчна помпа за балони. 【малко уведомление за надувании и монтаж на】за изработка На Гирлянди отива повече от час и половина. 2-слойна балони силно се препоръчва се ръчно помпа (особено 5 инча, електрическа помпа може да работи зле), и не се препоръчва да се пълни с хелий 5"балони, само на 10"и 18". 【Започнете с балони KOZEE!】 Нашите балони напълно са проверени и внимателно дозиран преди изпращане.Занесете ги в местния магазин за партита , за да помпа хелий или издуват от себе си .Когато те пристигнат, проверете го, ако нещо не е достатъчно, ние можем да го замени БЕЗПЛАТНО.Направете го запомнящо се, по-КОЗИ.

R

Продукти в категория