.

.

Body Glide за нея балсам срещу решетка: стик срещу решетка с добавянето на смекчаващи вещества. Да Не се допуска триене, което води до натиранию, влага на кожата и дразне?

Body Glide за нея балсам срещу решетка: стик срещу решетка с добавянето на смекчаващи вещества. Да Не се допуска триене, което води до натиранию,

BGN 0.67
Продукти

Нанасяйте преди надеванием дрехи, на вътрешната повърхност на бедрата, около (спортен) сутиен, навсякъде, където кожата е чувствителна към триенетоДопълнителни съставки за овлажняване на кожата и задържане на влага.Богат на витамини a, B, E и F. Изработен от които не съдържат алергени съставки от растителен произход.Одобрен за вегани, никога не тестировался на животните.Безопасен за децата.Ефективна е и е здрава за ежедневна употреба в трудни условия.Не съдържа петролни продукти, ланолин или минерални масла.Не запушва порите.Пот се изпада и позволява на кожата да диша.Дрехи, обувки и неопрен са безопасни.For her защитава в местата на контакт с кожата, като например бедрата, долната страна на ръцете, петата и пръстите на краката.Балсамът създава невидима бариера и предпазва от напукана кожа.Чудесно в суха или влажна топлина, както и на студено.Идеален за всеки ден за работа, пътуване, фитнес и игри.

R

Продукти в категория