.

.

Хартиени филтри за кафе K купа с капак за Еднократна употреба за Keurig за Многократна употреба филтри K Cup, филтри за Еднократна употреба Keurig K Купа, са подходящи за вси?

Хартиени филтри за кафе K купа с капак за Еднократна употреба за Keurig за Многократна употреба филтри K Cup, филтри за Еднократна употреба

BGN 3.60
Продукти

【Филтри K Cup премия за качество за еднократна употреба и лесни за използване】 : Филтри за приготвяне на кафе K cup се готвят няколко чаши ред, без да се налага да си мият филтър за многократна употреба k cup шушулките между использованиямиСпестете време, сервирайте с по-голяма полза, проста чаша филтрира кафе по ваш избор;. 【За еднократна употреба филтри за кафе Keurig】 : Хартиени филтри за кафе K купа с хуманни дизайн на детайли и лесен за почистване, филтър за кафе k cup прави живота ви по-лесно и по-удобно;. 【Спестете време . 【Съвместимост филтри Keurig с капак】: за Еднократна употреба хартиени филтри k cup съвместими с повторна употреба кафе на капсули Keurig, като повторно филтър Keurig My K Cup, Ekobrew, EZ-Cup и други подлежат на повторна употреба филтри K Cup и подлежат на повторна употреба кафе на капсули Keurig;. 【Обслужване на клиенти】 : Ние се стремим да предоставим възможно най-доброто обслужване на клиенти, повече не се колебайте, просто го направи.is професионален продавач, специализирана в предоставянето на высокофункциональных и качествени стоки. нашата цел е да направи живота си по-лесен и по-здравословен.Предимства : Защо се нуждаем от естествени филтри за кафе K купа с капак : ★ Оригинален вкус, си купи повече не остава утайка; ★ Лесна за почистване, удобство, спестяване на ценно време; ★ опазване на околната среда, 100% биоразлагаемость, не замърсява околната среда; ★ Високо качество, изработени от по-дебел, текстурирани оригиналната целулоза хартия; ★ Спестяване на пари, осигурява най-конкурентна цена за платформа; ★ Универсален, идеален за Keurig 1. Добавете филтър любимите си кафе на зърна или чисти чаени листа; 3. Затворете чаша за многократна употреба k; 4. Варя по Keurig Оригинал или Keurig 2.0! Опаковка 100/300 опаковки за еднократна употреба хартиени филтри k-cup.

R

Продукти в категория