.

.

Cabilock Гаражни Кутии Органайзер 10 бр. Пластмасов Калъф За Съхранение на Детайли Настолна Кутия За съхранение на Различни Ремонтни Части Калъф за Съхранение на Аксес?

Cabilock Гаражни Кутии Органайзер 10 бр. Пластмасов Калъф За Съхранение на Детайли Настолна Кутия За съхранение на Различни

BGN 1.67
Продукти

1 богат на функции, които също може да се използва за организиране и някои други малки предмети.Бихте могли да го изпратите на своите приятели и близки, като подарък, и те ще бъдат много щастливи.Изработен от материали с отлично качество, той е здрав и безопасен за продължителна употреба.Можете да го закачите в хола, спалнята и навсякъде другаде.Многофункционален дизайн, може да се използва за съхранение на някои дребни неща. богат на функции, които също може да се използва за организиране и някои други малки предмети.Бихте могли да го изпратите на своите приятели и близки, като подарък, и те ще бъдат много щастливи.Изработен от материали с отлично качество, той е здрав и безопасен за продължителна употреба.Можете да го закачите в хола, спалнята и навсякъде другаде.Многофункционален дизайн, може да се използва за съхранение на някои дребни неща.Описание Калъф за съхранение на пластмасови детайли 10шт, тенис на маса кутия за съхранение на различни резервни части, калъф за съхранение на резервни части, калъф за съхранение на оборудване и занаяти Функция - Цвят : син; Размер : около 14. 00 см; Материал : пластмаса; Осъществяване включва 10 х пластмасови чанти за инструменти.

R

Продукти в категория