.

.

Кутия за шапки Sosoport 50 бр. Кутии с шоколадови Бонбони за Бала, Подарък Кутии за Крайните Капачки, Кутии Подарък за Абитуриентски Предложения, шоколадови Бонбони, Бис?

Кутия за шапки Sosoport 50 бр. Кутии с шоколадови Бонбони за Бала, Подарък Кутии за Крайните Капачки, Кутии Подарък за Абитуриентски

BGN 2.00
Продукти

Военно дело ?【Подаръчни кутии за бонбони и шоколад на бала】: Какво ще получите - В комплекта са включени 30 бр. черни кутии във формата на докторанти капак, голям брой, достатъчно, за да отговори на различните нужди на партита, студенти и вашите приятели обикнат тях. ?【Кутии за подаръци на бала парти】: Уникален дизайн - кутии за шоколадови бонбони във формата на бала шапки са добри за абитуриентски тържества, тези изящни кутии за бонбони ще направят вашата партия по-специално и запомнящо се, ще оставят прекрасни спомени от вашия абитуриентски тържества 2023 година. ?【Кутии за предложения под формата на докторска шапчица】: напълнете всяка бонбони, мятными леденцами или всякакви специални погалят с различни вкусни неща, които бихте искали да представи на гостите. зарадвайте вашите приятели с уникален и забележителен подарък, като я пренасят в коробочкам за предложения на бала. ?【Подарък кутия на бала】: Подарък кутия с изненада - подарък кутия за издаване на прибл. 9 x 9 x 6 виж Подходящ за съхранение на сладки, бисквити, шоколад, сладкиши и други малки закуски, дори и по-малки устройства, които можете да изненадате вашите гости или приятели. ?【Абитуриентски бижута 2023 година】: Широко приложение - Подаръчни кутии във формата на завършване на капсули, предназначени за провеждане на абитуриентски партита, рожден ден, сватба сувенир или юбилейна церемония, за да се създаде специална тематична атмосфера за своите гости. ?【Подаръчни кутии за бонбони и шоколад на бала】: Какво ще получите - В комплекта са включени 30 бр. черни кутии във формата на докторанти капак, голям брой, достатъчно, за да отговори на различните нужди на партита, студенти и вашите приятели обикнат тях. ?【Кутии за подаръци на бала парти】: Уникален дизайн - кутии за шоколадови бонбони във формата на бала шапки са добри за абитуриентски тържества, тези изящни кутии за бонбони ще направят вашата партия по-специално и запомнящо се, ще оставят прекрасни спомени от вашия абитуриентски тържества 2023 година. ?【Кутии за предложения под формата на докторска шапчица】: напълнете всяка бонбони, мятными леденцами или всякакви специални погалят с различни вкусни неща, които бихте искали да представи на гостите.

R

Продукти в категория