.

.

ФАНИТИ Над Вратата на една кука Закачалка за връхни дрехи над Вратата Закачалка за връхни дрехи Комплект от 2 (Черен 1.77)

ФАНИТИ Над Вратата на една кука Закачалка за връхни дрехи над Вратата Закачалка за връхни дрехи Комплект от 2 (Черен 1.77)

BGN 2.33
Продукти

✅ Здрав и ИЗДРЪЖЛИВ : Куката над вратата е изработена от неръждаема стомана 304Той не погнется, не ръждясва и не потускнеет. ✅ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Закачалка над вратата от 5 с трикратно куки, предназначена за съхраняване на най-различни предмети : палта, шапки, чанти, чадъри, ключодържатели, кърпи или престилки. ✅ ЛЕСНА инсталация : Бърз монтаж с помощта на нашата отвертка, противоцарапывающих накладки, подходящ за всички стандартни врати с дебелина до 1-3 / 4 " (4.За да регулирате са предвидени накладки. ✅ ЕЛЕГАНТЕН И ПРАКТИЧЕН : Модерен дизайн, спестяване на пространство, всяка закачалка, издържа тегло 22-33 кг и може да се използва като отвора на куката за баня, куката за кърпи за ръце, врати от закачалки за дрехи, закачалки за връхни дрехи, закачалки за обувки и много други. ✅ На помещение включва : 1 х закачалка на вратата куката, 2 х губчатые подложки 10.2 инча, 1x началната отвертка. Забележка : За перфектно затваряне на вратите с помощта на тази багажник уверете се, че върху вашата врата достатъчно на разделящото пространство : по-1,5 мм (дебелина с монета). ✅ Здрав и ИЗДРЪЖЛИВ : Куката над вратата е изработена от неръждаема стомана 304.Той не погнется, не ръждясва и не потускнеет. ✅ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Закачалка над вратата от 5 с трикратно куки, предназначена за съхраняване на най-различни предмети : палта, шапки, чанти, чадъри, ключодържатели, кърпи или престилки. ✅ ЛЕСНА инсталация : Бърз монтаж с помощта на нашата отвертка, противоцарапывающих накладки, подходящ за всички стандартни врати с дебелина до 1-3 / 4 " (4.За да регулирате са предвидени накладки. ✅ ЕЛЕГАНТЕН И ПРАКТИЧЕН : Модерен дизайн, спестяване на пространство, всяка закачалка, издържа тегло 22-33 кг и може да се използва като отвора на куката за баня, куката за кърпи за ръце, врати от закачалки за дрехи, закачалки за връхни дрехи, закачалки за обувки и много други. ✅ На помещение включва : 1 х закачалка на вратата куката, 2 х губчатые подложки 10.2 инча, 1x началната отвертка. Забележка : За перфектно затваряне на вратите с помощта на тази багажник уверете се, че върху вашата врата достатъчно на разделящото пространство : по-1,5 мм (дебелина с монета).

R

Продукти в категория