.

.

Притежател на паспорт VanFn, RFID Чантата си За паспорт, Семеен Титуляр За паспорт, Женски Двойни Портфейли, Тънък Кожен Портфейл За кредитни карти За жени, Органайзер З?

Притежател на паспорт VanFn, RFID Чантата си За паспорт, Семеен Титуляр За паспорт, Женски Двойни Портфейли, Тънък Кожен

BGN 12.66
Продукти

☆ Материал горна част : за радиочестотна идентификация-мрежи за паспорт за пътуване е изработен от здрава изкуствена кожа премиум-клас с подплата, който се отличава с лекота, защита от разкъсвания и ударМек вътрешен материал, който предоставя достатъчно място за надеждно съхранение и предотвратява появата на драскотини.Цип е изработена от здрава сплав с, което я прави още по-здрава.Конструкция от непромокаемой плат гарантира, че вашите аксесоари не промокнут по време на пътуване под дъжда.Направете вашето пътуване комфортно и възхищение. ☆ Няколко служби : Нашият rfid чантата за пътуване ви предоставя специално място вътре за 9 кредитни карти, 2-3 стерилизирани.В него има слот за копчета и джоб, където може да се сложи на пари, монети, лична карта и SIM-картата.В органайзер за пътуване също има страничен джоб с цип, който е подходящ за съхранение на вещи за бърз достъп, като свободните пари, самолетен билет и бордна карта.Повече няма паника, когато распихиваете джобовете си и роетесь в торби. ☆ ЗАЩИТА на радиочестотна идентификация : В нашия паспортен чантата сигурност е използвана технологията RFID заключване за защита на вашите ценности и предотвратяване на кражба на самоличност.Блокиране на материал RFID няма да позволи на крадци и измамниците се сканира вашите лични вещи, като например паспорти и кредитни карти (Забележка : Нашият портфейл е предназначен за блокиране на честота 13,56 Mhz, която се използва за кредитни карти и паспорти.Сигнал на някои лични бейджей, достъп до карти и карти за хотелски стаи, който работи на честота 125 khz, не може да бъде блокиран от тези портфейла си). ☆ Удобство : Чантата си на един компактен и тънък размер, с размер от около 6,1 х 4.3 х 0,4 инча (Д х Ш х Т). тегло 4,4 грама.Компактен джобен формат за паспорт лесно да се побере във вашата чанта или пътен куфар.Многофункционален органайзер за документи за пътуване можете да вземете със себе си на всяко едно пътуване като удобен спътник.Идеален за организиране на документа за пътуване или други малки предмети за ежедневна употреба.Това е задължителен семеен паспорт за по-удобно и безопасно пътуване. ☆ Гарантирано удовлетворение : Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми, ние ще предложим бърз отговор в рамките на 24 часа. (Забележка : Може да има някои различия в цвят и размер поради осветление и наблюдение на измерване).Катарама : Метална с цип.

R

Продукти в категория