.

.

WAGZGKAI Акрилни Държач За Четки за Грим, Органайзер за Козметични Четки с Капак, Прахоустойчив, Козметичен Органайзер, Кутия За Съхранение за Баня, Плот за Тоалетна Ма?

WAGZGKAI Акрилни Държач За Четки за Грим, Органайзер за Козметични Четки с Капак, Прахоустойчив, Козметичен Органайзер, Кутия За Съхранение

BGN 10.80
Продукти

【Органайзер за четки за грим С перли】 Нашия органайзер за четки за грим, изработени от висококачествен акрил, който с течение на времето не пожълтяват, като обикновена пластмасаА три отделни отделения с две и с малко пари перли в различни цветове ще ви помогнат по-добре имиджа си четката за грим. 【ПРАХОУСТОЙЧИВ И ВОДОУСТОЙЧИВ】Стъклен държач за четки за грим с капак е затворена конструкция, прилепен, без пропуски, защитен четка от прах и вода.Стъклен материал улеснява почистването на стойка, така че да може удобно да се използват в бани, тоалетни, маси, шкафове, комодах и столешницах в общежитието. 【Голям капацитет】 Кутия за съхранение на четки за грим може да поставите всичките си четки за грим, козметични гъба, червило, тонален крем, бронзант, руж, сенки за очи, грунд, ронлива захар и бижута, лични аксесоари, козметични средства, сувенири и в този ослепителен кутия на тезгяха за красота или витрина. 【ЕЛЕГАНТЕН】 Нашият организатор в ретро стил, модерен, елегантен и стилен държач за четки за грим и кутия за съхранение - идеален подарък за семейството и приятелите, както и една чудесна идея за подарък за всеки любител на грим в щастлив ден. 【100% удовлетвореност на клиента】 Благодарим ви за вашата покупка.Ние винаги се стремим да предоставим най-добрите стенен органайзер за инструменти за коса.Ние сме сигурни, че ви харесва, защото ние сме инвестирали в това е любовта.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа!.

R

Продукти в категория