.

.

jojofuny 2 Листа Оформление за Партита Килим Дърво Бели Памучни Украса Вътрешно Пухени Завивки Украса на Зимния Интериор Изкуствена Коледен Празник: Сцена Стена Колед?

jojofuny 2 Листа Оформление за Партита Килим Дърво Бели Памучни Украса Вътрешно Пухени Завивки Украса на Зимния Интериор

BGN 45.54
Продукти

ПамукДЕКОРАТИВНО ЗАСНЕЖЕНИ ОДЕЯЛО -Одеяла за декори снежните сцени широко се използват за украса на ефекти снежинки и декоративни ефекти на сняг по повърхността на продукта.ДЕКОР за УКРАСА ЗА ПАРТИТА - Изработени от безопасен материал, който можете да използвате много дълго време.СНЯГ под коледна елха-Памучно одеяло с имитация на сняг и е много подходящ за създаване на коледната атмосфера, подходящи за декор на коледа снежна сцена.Коледа одеяло от изкуствен СНЯГ - може да се комбинира с други коледни декорации за най-добър декоративен ефект, уникална и ярка.ИЗКУСТВЕН СНЯГ -Декор на снежната одеяла лек е за използване, сигурна и отлична, тя ще ви донесе много удобство. Списък на пакетите в 2 листа коледните измами снежната одеяла Особености - Материал : Памучно заснежени одеяло с подсветка. - Ще имате добър опит за използване благодарение на идеалното качество на производство на тази макара на снежната одеяла. - Произведено от безопасен материал коледа одеяло от изкуствен сняг, което може да се използва в продължение на много дълго време. - Размер : 240,00 X80,00 X0,50 см /94,32 X31,44 X0,20 инча коледа одеяло от изкуствен сняг. - Цвят : Бял Под коледни декорации. - Можете да го поставите навсякъде в дома си, за да украсят оформление снежна сцена, специални и луксозни завивки от изкуствен сняг за коледна украса. - Може да се комбинира с други коледни декорации за най-добър декоративен ефект, уникално и ярко на селски снежната одеяла. - Имитированное снежна памучни одеяло е много подходящ, за да създаде коледна атмосфера, подходящи за декор на коледа снежна сцена, на коледа бяло futon на килима.Информация за стоки, Оформяне на оформление парти Е идеален за вас, за да украсят коледната снежна сцена.Коледа одеяло от изкуствен сняг Това одеяло за декор на коледа снежна сцена, изработени от висококачествен материал.Изкуствен сняг е надежден и отлична. сняг под коледна елха гладка на допир, топъл, лек и удобен, което го прави универсален избор за декор снежните сцени в страната.

R

Продукти в категория