.

.

Дерби 1896. спечелих райска ябълка от Негово кралско височество Принца на Уелс. Дж. Уотс. нагоре. Втора. Сейнт Фрускин Т.е. Лоатс на г-н Л. де Ротшильда. Победа с разгрома

Дерби 1896. спечелих райска ябълка от Негово кралско височество Принца на Уелс. Дж. Уотс. нагоре. Втора. Сейнт Фрускин Т.е.

BGN 2.33
Продукти

Фотолитография, раскрашенная ръчно, на фина хартия, монтирани, с името на ръкописа с автограф-долу (както и по-горе) и повече надпис "Мис Bi К21 август 1897 г. "Годфри Джайлс" е служил в армията в Афганистан и Египет, преди да подаде оставка в чин майор през 1884 година. Той винаги е правил скици по време на техните услуги и сериозно започва живопис след уволнението от военна служба.Той е учил при Каролюса Дюрана в Париж.Джайлс е работил в Лондон, Ньюмаркете и Единбург, където и умира през февруари 1941 година. Той създава илюстрации за книги и периодични издания, особено специален-бягане и поло.Картините му често са големи, с много екшън" (Чарлз Лейн "Британски състезателни отпечатъци", страница 106).Персиммон (1893-1908) е чистокръвен скаковой кон, чиято състезателна кариера продължила с по 1895 и 1897 година, в рамките на който той спечели 7 от 9 надбягвания, включително показан тук Эпсомское дерби.

R

Продукти в категория