.

.

1 Punch, Единния punch, Punch 1/4 инча Единичен, Класически Офис Малка дупка удар за diy, идеален за офис, ученически пособия, занаяти собствените си ръце (отвор 1/4-6 mm)

1 Punch, Единния punch, Punch 1/4 инча Единичен, Класически Офис Малка дупка удар за diy, идеален за офис, ученически пособия, занаяти

BGN 2.00
Продукти

Един удар дупка, обемът пробойника за тънка хартия от 12 листаЦельнометаллическая дизайн, блестяща повърхност, хромирани елементи и предотвратяване на образуването на ръжда.Пружина конструкция придава допълнителна здравина за чистите удари.Има изход за отпадъци, за да се избегнат задръствания, никога не трябва да се четка за изрязване перфоратор.Изцяло метална конструкция с хромирано покритие, за да се гарантира здравина и устойчивост на удар.Пробивайте няколко листа хартия наведнъж, можете да проверите позицията на хартия преди пробивкой, позициониране точно, и тя е лесна за използване.Добавена е допълнителна мощност към чистящему пуансону за подобряване на работата. [Всички ние се стремим добре да ви служи] - Ако установите някакви щети или недоволство, след получаване на перфоратор single, можете да се свържете с нас за първи път, и ние ще ви дадем задоволително решение. [Материал перфоратор]- Малък punch е изработен от сплав с, хромирован и предпазва от появата на ръжда. цельнометаллическая дизайн, блестяща повърхност.Перфоратор с кръгла форма, честотна лента удар за хартия с дебелина 15-20 листа, размер на отвора : 1/4 инча (6 мм). [Уникален дизайн с един дыроколом] - punch diy, единственото нещо уникално гнездо за събиране на хартиени отпадъци, се събира за изрязване, хартия за пробиване.Пружина конструкция гарантира допълнително здравина, за да чисти удари, лесно пробиваемых хартия или материали от PVC.Можете да използвате този хартиен punch, за да пробие чисто кръгъл отвор с диаметър 1/4 инча. [Приложими материали за дыроколов] - Мини-punch е подходящ за всички видове хартия, поздравителни картички, снимки, книги тетрадки, бирок, билети; дори може да се използва за опаковки от PVC в твърди пластмасови опаковки, документи за самоличност, банкови карти, членски карти, дебела хартия. [Прилагането Сценарии] - Перфоратор с една дупка за бирок, задоволяване на ежедневните нужди и лесно справляющийся с всички поделками от хартия.Ние можем да направим покани у дома, подредете документи в офиса, домашно поздравителни картички в училище и др. [Всички ние се стремим добре да ви служи] - Ако установите някакви щети или недоволство, след получаване на перфоратор single, можете да се свържете с нас за първи път, и ние ще ви дадем задоволително решение. [Материал перфоратор]- Малък punch е изработен от сплав с, хромирован и предпазва от появата на ръжда.

R

Продукти в категория