.

.

GPPZM Притежателя Капаци за Тенджери, Поставка За Капака на Тигана, Рафтове За Съхранение на Капаци на Тенджери, Шкаф за Съхранение на Прибори, Държач за Склада, Рафто?

GPPZM Притежателя Капаци за Тенджери, Поставка За Капака на Тигана, Рафтове За Съхранение на Капаци на Тенджери, Шкаф за Съхранение на

BGN 3.00
Продукти

[Неща] пластмасов материал, държач капак за тиган се отличава с висока устойчивост, предотвратява увреждането на покритие на тигана, осигурява безопасна и здравословна защита на околната средаВи защитаваме и сигурността на семейството.1 ВИЖТЕ, този багажник за съхранение на тенджери, подходящи за най-кухненски шкафове, да се увеличи и да организирате пространството. [Разумно използване на пространството] поставка за саксии, подходящи за малки или оживена кухня, може да се използва за плотове, шкафове и дори под мивки, за да се поддържа кухня в чисти и спретнати. [Обмислен дизайн] Тази поставка за тенджери и капаци максимално увеличава пространство на гардероба ви.Дръжте под ръка всичко необходимо за приготвяне на храна, и дори може да се използва за съхраняване на различни принадлежности. [Универсален] Органайзер за кухненски принадлежности може да се използва за съхраняване на различни видове кухненски прибори, като тенджера, тиган, шапка, дъска за рязане, печене със защита от пръски и т., А също така да се използват като рафтове. [Неща] пластмасов материал, държач капак за тиган се отличава с висока устойчивост, предотвратява увреждането на покритие на тигана, осигурява безопасна и здравословна защита на околната среда.Ви защитаваме и сигурността на семейството.1 ВИЖТЕ, този багажник за съхранение на тенджери, подходящи за най-кухненски шкафове, да се увеличи и да организирате пространството. [Разумно използване на пространството] поставка за саксии, подходящи за малки или оживена кухня, може да се използва за плотове, шкафове и дори под мивки, за да се поддържа кухня в чисти и спретнати. [Обмислен дизайн] Тази поставка за тенджери и капаци максимално увеличава пространство на гардероба ви.Дръжте под ръка всичко необходимо за приготвяне на храна, и дори може да се използва за съхраняване на различни принадлежности. [Универсален] Органайзер за кухненски принадлежности може да се използва за съхраняване на различни видове кухненски прибори, като тенджера, тиган, шапка, дъска за рязане, печене със защита от пръски и т., А също така да се използват като рафтове.Той се монтира вътре в кухня за безопасно съхранение на големи капаци на тенджери.

R

Продукти в категория