.

.

Комплект фрезоване бита за гравиране MNA с ЦПУ за дърво, 4 бр., на опашка 1/4 , твърдосплавен 15 ° и 20 ° 60° 90° V-образна бразда. за смилане на струг с ЦПУ или дърво, индустриа?

Комплект фрезоване бита за гравиране MNA с ЦПУ за дърво, 4 бр., на опашка 1/4 , твърдосплавен 15 ° и 20 ° 60° 90° V-образна бразда.

BGN 18.20
Продукти

Американски карбид индустриален класЦельнолитый карбид максимално безвреден.Американски дизайн, подходящ за пазара в САЩ и е подходящ за Северна Америка.Набор от гравировальных бита MNA с ЦПУ - това е идеален начин да получите проекти гравиране и най-малките детайли от избора 15 до 90 градуса.Отличен за нанасяне на надписи, табели или гравиране върху дърво, пластмаса и балатум.Универсална опашка 1/4" е съвместим с всички основни фрезерными инструменти, идеален за металорежещи машини с ЦПУ или лаптоп рутери.Американски карбид индустриален клас.Цельнолитый карбид максимално безвреден.Американски дизайн, подходящ за пазара в САЩ и е подходящ за Северна Америка.Набор от гравировальных бита MNA с ЦПУ - това е идеален начин да получите проекти гравиране и най-малките детайли от избора 15 до 90 градуса.Отличен за нанасяне на надписи, табели или гравиране върху дърво, пластмаса и балатум.Универсална опашка 1/4" е съвместим с всички основни фрезерными инструменти, идеален за металорежещи машини с ЦПУ или лаптоп рутери.Комплект фрезоване бита MNA за гравиране с ЦПУ за дърво - това е обичайният набор от бита с CNC за производство на знаци или надписи.Които се различават отлична производителност за 2 D - и 3 D-резбар.Този комплект, който включва в себе си бита на 15, 20, 60 и 90 градуса, дава възможност да се получи каквато и да е комбинация детайли за проекта си в рамките на вашите творения. 1) обмислете Внимателно тип бита за вашия проект.Изберете бита в съответствие с индивидуалните изисквания. 2) Контрол на скоростта.Скорост на рязане (скорост на въртене и на подаване) не трябва да определи прекалено бързо, за да се сведе до минимум съпротивлението при высокоскоростном фрезеровании. 3) Внимателно да разгледат дължина длета или нож. 4) Дори и най-доброто длето с ЦПУ могат да се счупят, вероятно има проблем с настройките на конец, като точността на резби и двигателя, твърдост на материала плоча или проблеми със стена. 5) Преди да започне проверка на настройките, като например координати X, Y, Z. Малка грешка може да доведе до неточно рязане. 6) Винаги носете предпазни средства и изключвате захранването, преди да се свържете с длето в изключено състояние.

R

Продукти в категория