.

.

Гъба за влажно почистване BITOPE, 3 опаковки, Четка за почистване на гъби, Кърпа за почистване и Дървени Венециански Щори, Вентилационни отвори, Радиатори, Первази, Огл?

Гъба за влажно почистване BITOPE, 3 опаковки, Четка за почистване на гъби, Кърпа за почистване и Дървени Венециански Щори, Вентилационни

BGN 2.00
Продукти

【Чиста влажна гъба, за избърсване на прах】 магическа гъба за почистване на прах ще ви помогне лесно премахване на прах, боклуци, коса и петна в дома си, има водопоглощающей способност, лесно обслужване да се улесни вашата работа у дома. 【Трайни и многократна употреба.】 Гъба с висока плътност, трябва да се поливат и размягчать преди всяка употреба, и може да се използва повторно след измиване и подсушаване.U-образна канавка подобно на гъба, четка за почистване и улеснява отстраняването на частици прах и се отличава с висока гъвкавост. 【Бързо, като светкавица 】 чиста Влажна гъба, за избърсване на прах събира и задържа прах за едно бързо протирание!Под течаща вода той да се очисти, така че можете да го използвате отново и отново.Намокрете с вода преди всяка употреба, за да омекотена пяна. 【Многократно използване на】 подобно на гъба, четка за почистване, подходящи за почистване на венециански дървени щори, вентилационни отвори, радиатори, первази, огледала и паяжини. 【Съдържанието на опаковката】 Съдържа 3шт чиста гъба за избърсване на прах (сив + розово + жълто).ние предлагаме защита от подмяна в продължение на една година, в случай че с него нещо не е наред!Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. 【Чиста влажна гъба, за избърсване на прах】 магическа гъба за почистване на прах ще ви помогне лесно премахване на прах, боклуци, коса и петна в дома си, има водопоглощающей способност, лесно обслужване. да се улесни вашата работа у дома. 【Трайни и многократна употреба.】 Гъба с висока плътност, трябва да се поливат и размягчать преди всяка употреба, и може да се използва повторно след измиване и подсушаване.U-образна канавка подобно на гъба, четка за почистване и улеснява отстраняването на частици прах и се отличава с висока гъвкавост. 【Бързо, като светкавица 】 чиста Влажна гъба, за избърсване на прах събира и задържа прах за едно бързо протирание!Под течаща вода той да се очисти, така че можете да го използвате отново и отново.Намокрете с вода преди всяка употреба, за да омекотена пяна. 【Многократно използване на】 подобно на гъба, четка за почистване, подходящи за почистване на венециански дървени щори, вентилационни отвори, радиатори, первази, огледала и паяжини.

R

Продукти в категория