.

.

Toyvian 4 Комплект Защитно покритие Изхода на Делото Електрически контакт Детска Предпазна Каска Защитна Капачка Контакти За защита от деца Подови Капачката на Конта?

Toyvian 4 Комплект Защитно покритие Изхода на Делото Електрически контакт Детска Предпазна Каска Защитна Капачка Контакти За защита

BGN 3.33
Продукти

пластмасата ЗАЩИТА от ДЕЦА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРЕДПАЗНИ калъфи-Помагат на децата да предпазват капачки на контакти от случайно попадане на електрически ток. ЗАЩИТА от ДЕЦА ЕЛЕКТРИЧЕСКА защитно-Лесно да се инсталира защитно вилица надеждно поставена в гнездото.ПРЕДПАЗНИ КАПАЧКИ ЗА ЭЛЕКТРОЗАЩИТЫ - тези капачки за ключове произведени от висококачествена пластмаса.Капак за домашно контакти - ниско тегло, лесни за използване у дома или в офиса.ЗАЩИТНИ КАПАЧКИ на контакти-Предпазват децата от случайно токов удар. ПРЕДПАЗВАТ от ДЕЦА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ протектори-Помагат на децата да предпазват капачки на контакти от случаен токов удар. ЗАЩИТА ОТ ДЕЦА ЕЛЕКТРИЧЕСКА защитно-Лесно да се инсталира защитно вилица надеждно поставена в гнездото.ПРЕДПАЗНИ КАПАЧКИ ЗА ЭЛЕКТРОЗАЩИТЫ - тези капачки за ключове произведени от висококачествена пластмаса.Капак за домашно контакти - ниско тегло, лесни за използване у дома или в офиса.ЗАЩИТНИ КАПАЧКИ на КОНТАКТИ - Предпазват децата от случайно токов удар.Предпоставка включва по 4 комплекта капаци за контакти Характеристики - Цвят : както е показано на фигура, защитни капачки за детски контакти. - Материал : Пластмаса електрически контакти. -Размер : около 3,5x3,5x2 см /1,4x1,4x0,8 инча безопасни контакти. - Произведен от висококачествена пластмаса, неговото дълголетие се осигурява чрез използване на капачки за контакти. - Намалете до минимум на изтичане на въздух и предотвратите се е запалил на подови капаци за абитуриентски дупки. - Мултифункционална защитна капачка за контакта, сигурна и надеждна капачка за контакта. - Капачки за контакти, които е трудно да се сдобият с деца, намаляват скрит риск от токов удар. - Лесно се монтира защитно вилица сигурно се поставя в защитни кожуси детска контакти.Описание на продукта Капаци за електрически контакти Електрически контакт е опасна детайли за бебе и деца, тъй като на нея може да бъде насочено вниманието, това е често силно притеснява родителите.подови контакт С този калъф, вие никога повече няма да се тревожи за детето си. седалките за контакти Този предмет е изработен от изолационен материал, го свържете към електрически контакт, и това ще защити децата далеч от опасност от токов удар.

R

Продукти в категория