.

.

Метална Подова Пепелник NACHEN, Кофа за Боклук, за да Влезете в Търговски център, Асансьор, Хотел, Контейнер за Бъчви, Кофа за Боклук, Улични Пепелници Голям Капацитет, ?

Метална Подова Пепелник NACHEN, Кофа за Боклук, за да Влезете в Търговски център, Асансьор, Хотел, Контейнер за Бъчви, Кофа за Боклук, Улични

BGN 3.00
Продукти

★ ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН - сверхбольшой капацитетМного голяма дупка в капака улеснява соскребание с тави, употребявани с храна или изхвърлянето на обемисти предмети. ★ Множество функции : Нашето кошчето за боклук представлява резервоар за рециклиране на отпадъци с голям капацитет или пепелник за използване на открито.В пепелника се състои от мрежа и кабина за пепелници.Това е и защита на околната среда и поддържа чистота в обществени и частни зони. ★ Висококачествен и модерен външен вид : Нашата боклук от неръждаема стомана, изработен от висококачествена неръждаема стомана, устойчива на надраскване.Материалът е здрав и издръжлив, него не е лесно да се деформира.Дори ако той е на открито, да го лесно разъесть дъжд. ★ Антишумный и противоскользящий дизайн : Фондация боклуци кофи оборудван с висококачествена гумена противоскользящим пръстен и може да предотврати шума. ★ Са възможни различни сценарии на : кофи за боклук вътре и извън помещенията, в ресторанти на открито, коридори, търговски центрове, офис сгради, хотели, градини, тераси или веранди към дома.Кофата за боклук за метални пепелници за да влезете в асансьора, търговски център, хотел, открит контейнер за бъчви, кофа за боклук, за да пепелници голям капацитет, Уличен кофа за боклук, за да пепелници Описание : Име : Външен кофа за боклук Размер : 320Л * 265 W * 710 Мм Материал : външен корпус от неръждаема стомана, вътрешен корпус-пясъчен стомана Приложими места : звездни хотели, хотели, клубове, клубове, банки, летища, търговски сгради, търговски центрове и т. Списък от продукти : 1 * Търговски пепелник с мусорным ведро.

R

Продукти в категория