.

.

Стенни панела с HDMI USB с монтаж за монтиране на стена ниско напрежение, Зарядно устройство, USB 3.0 съединител за свързване на HDMI порт за високоскоростна зареждане Коне?

Стенни панела с HDMI USB с монтаж за монтиране на стена ниско напрежение, Зарядно устройство, USB 3.0 съединител за свързване на

BGN 2.00
Продукти

✔【Кабелна стенни плоча】 Никога повече не се притеснявайте за мръсни кабелите!Стенни панела, HDMI, USB осигурява внимателен и лесен начин чисто и подредено полагане на кабели през стенатаСтенни панела включва : 1 HDMI Насладете се на по-висока скорост на зареждане и пренос на данни до 5 Gbit /с, което е 10 пъти по-бързо от USB 2. ✔【Здрава стенни изход】 Изработени от неразрушаемого термопластичен поликарбонат, стенни панела притежава издръжливост, гъвкавост и еластичност, издържат на топлина, удари и избледняване.Цвят отговаря на повечето ключове и контакти захранване, което позволява поддържане на единна цветова гама навсякъде в дома или офиса. ✔【Лесна инсталация】 се предлага с монтаж за монтиране на стена ниско напрежение, стенни плоча single gang е лесен за инсталиране.Кабел минава през стенни панела HDMI, размер на плоча : 70 * 115 мм, панел може да бъде добре интегрирана и е вградена в стената. ✔【Кабелна стенни плоча】 Никога повече не се притеснявайте за мръсни кабелите!Стенни панела, HDMI, USB осигурява внимателен и лесен начин чисто и подредено полагане на кабели през стената.Стенни панела включва : 1 HDMI Насладете се на по-висока скорост на зареждане и пренос на данни до 5 Gbit /с, което е 10 пъти по-бързо от USB 2. ✔【Здрава стенни изход】 Изработени от неразрушаемого термопластичен поликарбонат, стенни панела притежава издръжливост, гъвкавост и еластичност, издържат на топлина, удари и избледняване.Цвят отговаря на повечето ключове и контакти захранване, което позволява поддържане на единна цветова гама навсякъде в дома или офиса. ✔【Лесна инсталация】 се предлага с монтаж за монтиране на стена ниско напрежение, стенни плоча single gang е лесен за инсталиране.Кабел минава през стенни панела HDMI, размер на плоча : 70 * 115 мм, панел може да бъде добре интегрирана и е вградена в стената.Тази стенни панела с HDMI е идеална за монтаж в стената.Това е удобен начин за свързване на устройства, HDMI и USB, без елементарно кабели, излизащи от стената, помага за прекарване на кабели в дома си на чисто и ефективно, вече не е нужно да се прибягва до неподходящи кабелям, свисающим от стената. 1 * Стенни предна панел. 1 * Инсталационен винт.

R

Продукти в категория